För ett år sen

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er. Här är det bara fint faktiskt. Jag och V är på ön, och vi bara njuter av det fina vädret. Vi har haft fantastiskt väder här nu ett par dagar, och idag ska vi snart bege oss hemåt.

Något jag faktiskt tänkte på som kan vara lite roligt att se är vad som egentligen har hänt på ett år. Jag tänkte att jag skulle bläddra lite i fotoalbumet på telefonen och försöka berätta lite vad som har hänt under året. Det kan vara lite roligt att se vad som har skett men även hur man har utvecklats som person. Jag hoppas även att ni kanske själva kan få lite inspiration till att göra något liknande, för det känns givande på något sätt att få se att saker faktiskt händer. Häng på!

De här bilderna är tagna för nästan exakt ett år sedan. Jag hade ganska nyligen träffat min dåvarande kille, jag jobbade på turistbyrån över sommaren precis som jag gör i år, och jag hade precis blivit antagen till universitetet och skulle börja plugga i slutet av augusti. Jag hade fått kontakt med en kennel i Kil som föder upp Welsh Corgi Pembrokes och jag hade blivit helt såld på en valp, en valp som senare kom att bli min älskade hund - Frans.

Jag spenderade en hel del tid på sjön, jag bodde i min lägenhet och tyckte att livet var relativt bra. Dock så hade jag ganska stora problem med både generell ångest, panikångest och mycket mörka tankar under den här perioden, och jag tycker att det syns ganska mycket om jag jämför bilder på mig själv från då och idag. Förhållandet jag var i då slutade ganska fort och det blev väldigt mycket sämre när hösten kom, så vi valde att bryta upp under vintern. Idag så är jag ändå tacksam över det, för jag tycker nog att man alltid lär sig något på vägen, jag lärde mig saker om mig själv och jag tog äntligen tag i min psykiska ohälsa, vilket har lett till att jag idag är på den bästa platsen jag någonsin varit på.

Som nästan alla somrar så spenderade jag även en hel del tid i stugan. Det är ju trots allt världens bästa sommarparadis och jag har haft turen att ha möjligheten att kunna åka hit varje sommar sen jag i princip föddes. Stugan stod helt klar 1996 tror jag, och jag är född 1995, så man kan ju mer eller mindre säga att jag är uppvuxen där också. Det är få förunnat att ha ett "eget" lantställe och jag förstår verkligen hur lyckligt lottad jag är. Är så otroligt tacksam för möjligheten. Att bara vandra runt bland mormors grönsaker och blommor är ju verkligen det mest fridfulla som finns, i alla fall om ni frågar mig. Tror även att det är från mormor och mamma som mitt stora intresse för odling kommer i från, tack mormor och mamma!

Jag grejade även en hel del i lägenheten under denna tid, jag satte dekorplast över bänkskivorna i köket som såg ut som skrutt tidigare. Egentligen skulle man kanske ha bytt hela skivorna, men tanken var ju att jag inte skulle bo i lägenheten så länge till. Nu har jag ju i och för sig flyttat till ett stort hus, men det var väl kanske inte direkt planerat om man säger så. Blir man helt jättekär i någon så är det lätt att bli impulsiv, men oj så bra det blev. Jag kunde inte ha varit lyckligare faktiskt. Men annars så gick sommaren åt att längta efter min valp, fiska och bara vara utomhus. Bilden i mitten är på de tre hanvalparna som föddes, och Frans är längst till höger. Är han inte det sötaste ni sett?

Jag hoppas att ni tyckte att det var lite roligt att få följa med ett år tillbaka i tiden och faktiskt se vad som har hänt. Det tyckte jag i alla fall! Ta hand om er och varandra så hörs vi snart igen. Puss!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer