Förkylning round two

Halloj!

Underbar onsdag, eller njae. Uppenbarligen så tycker inte min kropp att jag ska få bli frisk & få göra allting jag vill, för igår kväll så kom förkylningen tillbaka med ny kraft, så nu går vi in i omgång två. Gud jag är så trött på att vara sjuk så ni förstår inte. Jag blir så (ursäkta språket) jävla rastlös när jag bara går omkring här i cirklar som en guldfisk i en skål..

Jag blir verkligen så fruktansvärt oinspirerad också, och det är nog det jag tycker är värst, speciellt när kreativiteten verkligen flödar i mitt huvud, iallafall gällande saker som jag kan göra utomhus när jag dessutom är ledig fortfarande. Suck. Får försöka få utlopp för allt genom att sitta och pyssla i Photoshop, vilket är det jag har gjort de senaste dagarna. Skulle vilja designa en ny header, precis som jag pratade om igår, men för det skulle jag behöva lite nya foton, men jag kanske kan knåpa ihop någonting ändå. Satt faktiskt & fixade vattenstämplar samt en egen logga igår, men perfektionisten i mig blir ju aldrig nöjd, förstår inte varför. Det är verkligen både positivt och negativt att lägga ner sig så otroligt i allt man gör, resultatet blir ju i princip alltid flawless för att jag lägger mycket tid & fokus på uppgiften, men å andra sidan så är det lätt att bränna ut sig om det blir för mycket på en gång, dels för att man aldrig kan släppa uppgift ett och gå vidare till uppgift två. Dock så är det någonting som jag hela tiden lär mig att balansera, och nu mera så är jag iallafall i arbetslivet väldigt duktig på att veta när någonting är bra och mer än tillräckligt liksom, men det är en balansgång, det är det verkligen.

Annars så har jag inte så mycket att berätta just nu trots att jag verkligen har lust att blogga. Det är så himla tråkigt! När man har all tid i världen & liksom verkligen vill, så har man nada att skriva om, trist, men så är det.

Jag lovar er att så fort förkylningen släpper taget om mig så är den vanliga Julia tillbaka! Ta hand om er sålänge så hörs vi snart igen!

Stor idé det är att putsa fönstrena här hemma förresten... När man har två katter som jagar snöflingor & regn utanför fönstret. Ni ser ju hur det ser ut.. (SUCK)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer