Fotokonst

I samarbete med thenordicwalls.se

Ni vet ju att jag älskar fotokonst, posters & allting som egentligen går att pryda väggarna med, för det har jag ju skrivit om tidigare! Därför så tycker jag också att det är så himla roligt att få berätta lite för er om en ganska ny sida som har ett jättebrett utbud av posters & allt som du egentligen kan hänga på väggen! Thenordicwalls heter sidan, och här finns det något för alla smaker, oavsett om du älskar färg & form eller hellre väljer ett minimalistiskt tema hemma!

Jag har ju personligen "dille" på svartvitt, iallafall när det kommer till inredning & fotoprints. Fotar gör jag helst i färg, men på väggarna så ska det helst hänga svartvita prints! Dock så kan ju en poster liva upp vilket rum som helst, kanske känner du hemma att någon av väggarna känns väldigt naken, eller behöver lite liv bara, då borde du faktiskt kika på posters eller prints. Jag tänker typ på vårat vardagsrum som går i grått och svart. Förstå hur snyggt det vore med dessa tre posters inramade på min gråa vägg, jaa!

Jag har ju egentligen aldrig varit en inredningsjunkie tidigare, men i samband med att vi flyttade till vår första egna lägenhet och jag fick börja bestämma själv så har inredningsintresset verkligen växt. Vi har renoverat och inrett precis som vi önskar, men en sak som verkligen har fattats har varit att kunna kombinera mitt fotointresse med mitt inredningsintresse. Någonting som jag faktiskt hittade hos thenordicwalls och verkligen gillar, är att du faktiskt kan framkalla & förstora dina egna bilder och få dom inramade direkt. Hur bra är inte det? Säg att du precis som jag älskar att fota, och kanske vill inreda med dina egna bilder, då är ju det perfekt? Här hittar ni framkallning & förstoring!

Det finns verkligen prints & posters som passar för alla rum. Jag har scrollat runt på ett ex antal sidor och hittat allt från bilder på grönsaker och saker som passar i köket, till foton av skogar som bara ger mig i lugn i hela kroppen. Funderar starkt på att investera i några prints till sovrummet, i sådana fall i lila. Tänker mig typ lavender eller några andra vackra blommor som slår i lila. Det vore så vackert i mitt gråa/silvriga sovrum.

Ta er en titt hemma, känns väggarna nakna, är det någonting som fattas? Då tycker iallafall jag att ni borde kika in hos thenordicwalls för jag kan med största sannolikhet lova att ni kommer att hitta någonting & att det här "ha-begäret" kommer att slå till! Ta hand om er och era väggar! ♥️

Gillar

Kommentarer