Fredag!

Hej älsklingar!

Förlåt för att jag inte skrev någonting igår, vi hade fullt upp med att greja under dagen och senare på kvällen så fastnade jag med iPaden & en bok i sängen och kom liksom inte därifrån, Min fantastiska sambo överraskade mig nämligen med Therése Lindgrens bok igår, som jag sträckläste. Jag satt i sängen i tre timmar utan avbrott och huxflux så hade jag läst ut hela boken, och jäklar vad den tog. Känner igen mig i så mycket hon skriver så det blev nästan obehagligt. Många av sakerna hon skriver om kunde lika gärna vara skrivna av mig, så kändes det iallafall. Helt fantastiskt bra bok och jag rekommenderar alla att läsa den för att få lite insyn i hur psykisk ohälsa faktiskt kan yttra sig.

Idag har det också varit full rulle. Jag har hämtat min syster som sover här ikväll, handlat lådor som jag ska organisera kläder i och som senare ska in i garderoben, handlat mat & hälsat på pappa. Nu sitter vi här allihopa proppmätta efter att ha ätit hemmagjorda hamburgare, vilket inte alls var dumt. Är jättetrött redan nu faktiskt, så jag lär väl krascha i sängen med paddan om en stund antar jag, det blir en bra fredag helt enkelt!

Imorgon kommer mamma hit en sväng, men utöver det så vet jag inte vad helgen erbjuder. Det lär märkas! Ha en fin fredagskväll allihopa och ta hand om er & varandra! Tänkte även bjuda på tre bilder som sammanfattar gårdagen och idag. Pussss!

/ Yours truly.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer