Jag existerar på luft

Just nu så känns det som rubriken säger. Jag har sovit ungefär nio timmar på tre dygn, och jag borde knappt ens stå på benen.

Alltså, ja. Jag vet inte riktigt vart all energi kommer ifrån, för faktum är att klockan nio imorse så satt vi i bilen på väg in till Örebro, faktum är ju också att jag hade somnat klockan fem och vaknat av mig själv igen vid halv sju för att gå upp och göra mig i ordning strax innan åtta. Det var i princip samma visa häromnatten när katterna och min gnisslande säng höll mig vaken, förutom att inatt så sov katterna snällt vid mina fötter så jag vetesjutton varför kroppen och sinnet envisas om att hålla mig vaken, suck.

Idag har vi ju som sagt varit in till Örebro för att hämta ett förbokat spel samt handla kattsand (vi är stammisar på djurens center p.g.a. skitbra pris på everclean, tips!) dock så slutade det ju självklart med mer handling än förväntat, dock inte för min del, men jag fick iallafall med mig en ny jättefin kalender & en frans+brynfärg hem. Förvisso så köpte Anton kalendern åt mig, men ändå.

Ni kan ju säkert sätta er in i hur trött jag har varit hela dagen, och ändå så har jag varit kapabel till att köra bil till och från Örebro, laga mat & plocka lite hemma. Superwoman är jag ibland, blir fan själv imponerad,men nu är det verkligen dags för att försöka sova åtminstone. Vi får väl se om jag fortfarande är vaken vid sju eller så, men det hoppas jag verkligen inte, i och med att vi har massor att göra imorgon. Kommer ju folk hit och ska fira A som fyller år på måndag.

Hör ni ingenting mer från mig idag så har jag nog fått min välförtjänta sömn efter många om och men. Sov gott mina vänner och ta hand om er! ♥

Gillar

Kommentarer