Fredag & stugliv

Hej darlings

Hoppas att ni mår bra! Själv så är jag helt slutkörd, precis som i vanlig ordning runt den här tiden. Kom hem för en stund sen från pappas stuga. Har knappt varit hemma någonting de två senaste dagarna, igår var jag hos min faster & mina kusiner i deras stuga, och idag har jag varit hos pappa hela dagen. Har varit så sjukt jävla varmt senaste dagarna och jag lapar all sol jag kan få i princip och det syns! Är nog brunare nu redan än vad jag har varit de senaste tre-fyra somrarna. Det hände någonting det året jag upptäckte datorer & internet, då slutade jag visst helt plötsligt att gå ut (skämt åsido, haha..)

Imorgon ska jag och A sticka till Örebro för att kika på lite studentpresenter till min syster & mors dag present till mamma samt köpa en säck torrfoder till katten. Annars tror jag inte att vi har något spikat direkt, kan vara skönt det också i och för sig. Jag har ju som sagt verkligen gjort någonting i princip varje dag. Den här veckan har verkligen gått i ett, men det är jäkligt roligt också å andra sidan! Speciellt kul var det att fotografera min kusin, och jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med fotona, eller asså jo självklart kunde jag det, men med tanke på att jag definitivt inte är någon porträttfotograf så är jag nöjd!

Nu ska jag iallafall slå på en serie och bara varva ner lite. Kanske käka lite vattenmelon & bara njuta av att det är fredag. Ta hand om er så hörs vi snart


Bilder från vackra Lunedet häromdagen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer