Fredagsdejt

Hej på er! Hoppas att ni mår finfint!

Själv så mår jag bara bra, det är fint väder, det är lördag och allt känns bara bra. Vi ska dessutom förmodligen till stugan i eftermiddag och umgås med mormor och morfar, och då känns det faktiskt ännu bättre. Älskar stugan, älskar att bada med hundarna och älskar verkligen sommaren.

Igår så hade vi en så mysig dag faktiskt. Jag kom hem efter jobbet, vi åt lite och hamnade framför tvn och kollade på sista avsnittet av Johan Falk (alltså jag får ju nästan skämmas över att jag inte sett det tidigare förens V mer eller mindre tvingade mig...) Sen lite senare på kvällen så åkte vi faktiskt ut en sväng för att spana av marken som V skyddsjagar på, mest för att kolla över om vildsvin har åsamkat mer skador på säden, men även kolla om vi kunde få syn på kronhjortarna som han hade sett kvällen tidigare. De skulle tydligen vara helt enorma, och jodå. De kom allt fram, och herrejesus vilken puls jag fick när jag skulle smyga fram med kameran. Så jäkla häftigt. Två kronhjortar varav en som hade enorma horn, något av det häftigaste jag har sett faktiskt.

Känns så jäkla bra att ha hittat tillbaka till mitt fotograferande, och speciellt när jag faktiskt får fotografera vilda djur, något som jag alltid har velat, men aldrig riktigt haft möjlighet till. Nu är vi ute för jämnan och vi stöter på alla möjliga djur. Det är så häftigt, och mer eller mindre vad jag alltid drömt om.

Kommer berätta lite mer framöver om vad vi pysslar med och hur det går till, för jag som är totalt grön inom jakt och viltvård har lärt mig såååå mycket av att vara med V. Jag har fått en helt annan förståelse vad jakt innebär, och nu talar vi inte om nöjesjakt där man åker till typ Afrika och betalar 200 000 för att få skjuta ett lejon.. Det handlar verkligen inte om det. Stay tuned så får ni höra min syn på saken.

Ta hand om er och njut av helgen så hörs vi snart!


Såhär snygga kan man vara en fredagskväll när man spenderar kvällen i spannmålen....

Gillar

Kommentarer