Fredagsnöje och nördsnack

Hej på er alla nattugglor ♥

Det blir en sen uppdatering idag, jag har suttit limmad framför datorn de senaste typ fyra timmarna och kollat på blizzcon, och holy shit vilka bra announcements det var i år. (Varning för nördsnack) men classic servers och ny expansion till WoW, ny bana & karaktär till Overwatch och en massa anat roligt!? Yaaas säger jag bara.

Som jag skrev igår så var ju vi iväg och åt idag, och som vanligt när vi äter buffé så får jag i mig en portion och sedan är det stopp, men det jag väl fick i mig var ju som vanligt svingott, givetvis. Annars har vi inte gjort mycket faktiskt, A var iväg en sväng med kompisar på Boda Borg (typ escape rooms/äventyrsbanor) med några kompisar och jag har mest grejat hemma i och med att det kommer lite folk hit och fikar imorgon, men sen vetesjutton vad som händer. På söndag ska jag iallafall försöka se till att byta däcken på bilen så det är gjort innan halkan och snön kommer..

Annars mår jag helt okej, psyket sviktar lite från och till, men jag har fått lite mer ordning i skallen iallafall, får bara hoppas att det håller sig så. Orkar inte deala med båd en trasig kropp och ett trasigt sinne samtidigt. Ska förövrigt försöka ta mig till en hälsokostaffär imorgon och köpa typ maskrostabletter eller något annat vätskedrivande, för jag är otroligt vad ska jag säga, ”plufsig” i kroppen, framför allt i fingrarna. Tror att mina smärtstillande gör så att jag binder vätska, så det kan säkert förklara varför jag känner mig så svullen om jag gör. Vi får se.

Nu ska jag försöka sova, så hörs vi nästa gång

Gillar

Kommentarer