The last guardian

Hej på er

Jag hoppas att ni mår toppen! Fredag äntligen och dags för helg. Förvisso så har inte min vecka varit speciellt ansträngande, men helgen blir speciell ändå, vet inte varför det är så, trots att jag bara går hemma och häckar & väntar på att börja plugga.

Till veckan drar det igång, och även om jag kommer göra i princip allt hemifrån så är det ändå en sysselsättning där jag kan bestämma själv hur & när jag vill plugga, så det passar mig alldeles utmärkt faktiskt. Ni vet ju att jag skrev att det hade strulat till sig med kurserna förresten? Jag mailade handläggarna och dubbelkollade så att jag verkligen ska börja alla kurser nu, och det var fixat så det var väldigt bra. Hatar när det blir missförstånd och krångel, men som tur var så var det ju lätt fixat.

Igår blev det dåligt uppdaterat däremot. A & jag åkte och impulshandlade lite mer grejer igår, vi hade nämligen pratat om att köpa ett Playstation 4, dels för att det släpps ett spel om en månad som jag vill ha och det släpps bara till ps4, men även för att, ja det vore kul att ha? Så vi åkte faktiskt helt enkelt & köpte ett, så det slutade med att vi satt heeela kvällen & spelade fifa med ett par kompisar, och sen när A hade åkt till jobbet så startade jag spelet som jag köpte själv, och herregud vad roligt det var. Jag satt från halv elva när A åkte, till typ tre i natt tror jag.

Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag. Vi ska väl bara spela, laga mat & ta det lugnt, kan inte tänka mig att det blir något annat faktiskt. Ta hand om er & vila upp er nu, så hörs vi snart!

Det här spelet var det jag satt med igår iallafall, The Last Guardian heter det, och det är hands down ett av de finaste spelen jag någonsin testat!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer