Friday I'm in love

Hej på er! ♥️

Äntligen fredag och helg på ingång. Lugnet innan stormen, i alla fall för min del! Nästa vecka väntar studentfirande & resa till Falkenberg, så det ska bli lite skönt att bara ta det lugnt den här helgen, eller ja jag ska ju inte direkt sitta på arslet hela helgen, men jag har inga direkta planer förutom för idag då, då jag ska till min kusin som tar examen från universitetet och fika.

Nu på förmiddagen så tänkte jag iallafall att jag skulle färga mitt hår, använda ansiktsmask & bara fixa i ordning mig. Har typ sprungit runt senaste veckorna utan smink & med håret uppsatt i en boll, så skulle faktiskt vara lite roligt att verkligen göra sig lite fin typ! Jag är ju verkligen ingen som sminkar mig direkt mycket och inte heller ofta, men när jag väl gör det så kan jag sitta med det hur länge som helst för att det är så kul!

En sak som jag funderade på igår kväll, var faktiskt min statistik? Jag tog en titt igår för första gången på någon dag och jag har typ dubblat mina besökare och antalet sidvisningar är through the roof, fattar ingenting. Det som är ännu konstigare är att en stor procent av alla nya besökare är från USA, och jag vetesjutton varför? Nog för att jag har min blogg på min egen domän länkad på både instagramkonton & sånt, men sån här rusning på trafiken har jag aldrig någonsin upplevt? Roligt är det ju iallafall! Men jag funderar på vart alla kommer ifrån, jag måste ju ha blivit länkad eller liknande?

Ahja! Nu ska jag ta & fixa mitt hår och hoppa in i en dusch sen. Vi hörs och ses senare idag eller imorgon, ta hand om er ♥️

Gillar

Kommentarer