Friyay!

Hej på er!

Äntligen fredag! Förvisso så har jag väl inte ansträngt mig något märkvärdigt under veckan om man säger så, men en fredag är alltid en fredag! Idag har jag verkligen bara grejat, jag har städat, diskat & skurat så nu är det så rent och fint här så. Får sån jäkla energi när solen kommer fram & våren är på ingång så det är inte klokt. Jag bakar, städar & grejar som aldrig förr, och sover som en sten (!!!). Ni vet ju hur jag har krånglat med sömnen sen i höstas typ, och nu äntligen så kan jag sova igen, och ni förstår inte hur skönt det är. Jag blir så jäkla trasig när sömnen bråkar, för fungerar inte det så fungerar inte jag känns det som. Blir jättedeppig & nere när jag sover dåligt, så det är säkert också en bidragande faktor till att jag mår så pass bra som jag gör just nu!

Ikväll har jag absolut ingenting planerat, och samma sak gäller i helgen. Eventuellt så ska jag förbereda lite samarbeten & så, men ingenting utöver det. Det kommer med största sannolikhet bli ändring på det dock, för jag vet hur mycket jag klättrar på väggarna över att vara inomhus när det är så fint väder! Vi får se vad som sker.

Sammanfattningsvis så har det här varit en bra vecka, det har det verkligen. Jag har fått saker gjorda som jag har gått och skjutit på för länge, och det är skönt när man liksom kan checka av det från listan. Att göra listor är mina bästa vänner, ärligt talat! En av de mest tillfredsställande grejerna som finns är att bocka av från listor (nej jag är inget kontrollfreak.. ahem..)

Nu ska jag iallafall hoppa in i en dusch! Sitter här med ansiktsmask som har blivit lite väl torr, så det är nog dags att skölja av den. Ta hand om er & ha en fantastisk helg så hörs vi snart

Gillar

Kommentarer