Funderingar

Hellu ♥️

Jag hoppas att ni mår super! Det gör jag, förutom att jag himlans trött. Vet inte om det är efterdyningarna efter Falkenberg & allting som pågick förra veckan. Jag har haft så otroligt roligt, och nu börjar väl egentligen det riktigt roliga. Jag har börjat satsa mer & mer på fotograferandet, och har faktiskt min "första" betalda gravidfotografering nu till helgen. Tidigare så har det bara varit för lärandets skull, men nu har jag börjat att känna att jag presterar såpass bra att jag kan börja ta betalt för det.

Dock så har jag börjat fundera lite. Jag har ju i dagsläget en egen domän, och jag trivs superbra på nouw, men för att kunna utveckla mitt fotograferande & allt runt det så vore det bra med en plattform som är mer allsidig & som även fungerar som portfolio. Jag kommer absolut inte att lägga ner bloggen (helvete heller I love this) men jag behöver verkligen nyttja min domän till max. Känns så märkligt ha två? Men det kanske är en bättre lösning, jag vet inte riktigt.

Ni får iallafall en sneakpeak på en av helgens fotograferingar, ett supervackert par som vi fotograferade mellan Halmstad & Falkenberg. V-A-C-K-E-R-T!


Gillar

Kommentarer