Fyra månader senare

Hej på er!

Det har hänt lite sen sist jag var här, minst sagt.

Jag har snart läst klart första terminen på universitetet, jag har växt en hel del som människa med många lärdomar, både positiva och negativa, men jag skulle väl kunna säga att jag äntligen börjar komma ner på jorden igen. Största som har skett är väl att i oktober så flyttade A ifrån vår lägenhet, så i dagsläget så är det bara jag & katterna som bor här, vi pratar fortfarande och ska väl försöka oss på särbolivet ett tag, vi får se hur det går, det får framtiden utvisa.

Inte nog med det så har jag varit tvungen att ta tag i min hälsa en gång för alla, inte bara den fysiska, utan även den psykiska. Jag har börjat gå hos en psykolog och har precis genomgått en gruppbehandling för typ ångest & depression i sex veckor, och jag som var skeptisk först måste faktiskt säga att det har verkligen hjälp mig. Jag har ju tyvärr en tendens att tro att jag ska klara av allting själv jämt, så det satt väldigt långt inne med att be om hjälp kan jag lova er.

Just nu håller jag även på med en ny utredning för min fysiska hälsa, har mått otroligt dåligt ganska länge, har haft otroligt ont i kroppen och varit extremt trött och orkeslös. Dock så verkar det som att jag har fått lite svar på varför, fick nämligen svar på en hel drös blodprover här nu i dagarna, och tydligen så ligger mina vitamin b12 & folsyranivåer i botten verkligen, det kan förklara en hel del av mina symtom. Tur att vi fångade upp det nu iallafall. Så nu drar det väl igång en cirkus med att försöka få upp dom värdena, men även kolla varför mina vita blodkroppar är förhöjda och om det finns något mer bakomliggande. Vi har trots allt ledgångsreumatism i släkten så vill verkligen få allting kollat.

Ville bara uppdatera er lite här, tanken är att jag ska komma tillbaka till bloggen igen, för fysjutton vad jag har saknat det. Det har bara inte känts riktigt rätt att försöka återuppta bloggen när man är så nere på botten som det bara går.

Ta hand om er så länge!!

Puss.

Gillar

Kommentarer