Galet peppad på studier

Hellu darlings!

Hoppas att ni mår bra! Själv så mår jag mycket bättre idag än vad jag gjort de senaste dagarna. Häromdagen så vaknade jag och allt det onda i nacken och axeln var typ som bortblåst. Gått runt med det i flera veckor och sen försvinner det bara helt plötsligt, jättekonstigt.

Hur som helst så går jag numera bara och längtar om dagarna. Jag börjar universitetet igen, och det snart! Förra gången kändes det inte riktigt rätt, men det gör verkligen det nu. Jag kommer att studera på turismprogrammet på Karlstad Universitet och alltså ärligt jag kan inte vänta. Har beställt så mycket fina skrivböcker, pennor, kalendrar och allt sånt där roligt. Vill egentligen bara kladda i dom redan nu, men jag behärskar mig så gott det går. Att man kan bli så taggad på att få skriva? Haha.

Jag har bara fyra veckor kvar på jobbet och sen är det dags. Äntligen. Tackar gudarna för att jag kom in och för att högskoleprovsresultatet gäller i fem år... (puh) Var ju ett tag sen jag skrev det men resultatet räckte ju även där här gången som tur var - med tanke på att det blev inställt i år.

Annars då? Nej det händer väl inte så värst. Jag och T jobbar hela dagarna och på helgerna så försöker vi väl hitta på något, det har förvisso varit lite sisådär med det den senaste tiden, men jag hoppas att det blir bättre snart. Har lite planer inför helgen med min kära Alma, så det ska bli roligt iallafall. Skönt att umgås med någon annan ibland också (förlåt älskling men du går mig på nerverna ibland...) Skämt åsido, men vi har levt lite väl på varandra ett par månader i och med att jag blev permitterad när covid19 gjorde entré i våra liv.. Så kan det vara!

Nu ska jag fortsätta med mina översättningar och webbsidor här på jobbet. Ta hand om er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

louisekihlgren
louisekihlgren,
Välkommen till Karlstad ☺️
nouw.com/louisekihlgren
juliaes
juliaes,
Tack snälla! Ska bli så roligt!
nouw.com/juliaes