Glass & städning

Helluuuu! ♥️

Jag hoppas att ni mår bra! Det gör iallafall jag! Idag kom resultatet på högskoleprovet, och jag är nöjd! Det gick ungefär som väntat, och för att vara första gången jag skriver så är jag nöjd. Skulle vara roligt att skriva igen bara för att se om det är stor skillnad jämfört med första gången.

Annars har jag inte gjort så mycket, eller jo det har jag nog förresten. I morse var jag hos pappa en sväng. Satt mest på altanen & njöt av solen, så himla skönt att komma ut från lägenheten i värmen. När jag kom hem så drog jag dock igång världens städ & tvättprojekt (allt måste hända på en gång..) men nu har jag i vilket fall både dammsugit hela lägenheten, tvättat alla kläder & skurat badrummet + att jag faktiskt gjorde rent katternas vattenfontän, den blir så jävla slibbig om man inte tvättar den med jämna mellanrum.

Nu har jag i vilket fall parkerat rumpan i datorstolen och jag lär nog inte komma härifrån, eller jo, jag hade tänkt att försöka gå en liten bit på crosstrainern och sen hoppa in i duschen, men utöver det så tror jag inte att jag tänker röra mig direkt. Ska bara sitta här med min nya favoritglass från Oatley och kolla på iJustine.

Ta hand om er nu så ska jag ta och försöka röra på mig lite. Puss! ♥️

Jag köpte ju en ritplatta häromdagen, så sånt här sitter jag och doodlar när jag inte har något för mig, så himla osnyggt, men det är sån terapi att bara kolla på youtube och doodla samtidigt!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad roligt med en ritplatta, skulle vara roligt att testa! 😃
nouw.com/emmaengstrom