Gör om hemma

Godkväll?

Jag hoppas att ni mår bra, själv så spökar fortfarande febern och näsan rinner. Jag är pigg ett par timmar med hjälp av ipren eller alvedon, men så fort det går ur så blir jag helt däckad igen. Egentligen så borde jag nog ligga ner hela dagarna, men jag blir så otroligt rastlös så jag börjar fara omkring här hemma. Idag har jag rensat ur hela vår bokhylla och fyllt en hel flyttkartong med grejer som ska ner i källaren. Imorgon ska vi även möblera om lite till, tanken är att vi ska flytta på vårt vitrinskåp, i och med att vi nu har ett hörn som står tomt och ser jättenaket ut, men vi får väl se hur det blir. Är ju inte bara att flytta ett glasskåp fyllt med dyra whiskeyflaskor & fina glas.. Det blir lite att plocka ur först.

Tyvärr så har dygnet blivit lite skevt nu igen, i och med att jag har sovit så otroligt mycket de senaste dagarna. Jag hade världens bästa dygnsrytm förra veckan, gick upp vid strax innan sju och somnade strax efter tolv någon gång. Det är verkligen så mycket sömn min kropp behöver. Sover jag tolv timmar som jag har gjort nu de dagarna jag har varit sjuk så blir allting helt fel igen. Nu är klockan ett, en måndag kväll, och jag är pigg som en lärka, trots att jag vaknade vid tio i morse. Det är verkligen störande, för det blir jobbigt som fasen när jag ska jobba igen efter att ha varit sjuk nu, men den dagen den sorgen antar jag.

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, antar att jag får plocka med någonting tills jag är nog trött för att sova. Funderar faktiskt på om jag ska slå in lite julklappar, för det har jag inte gjort än!

Ta hand om er och varandra så hörs vi av snart, och då blir förhoppningsvis inläggen roligare och framför allt tätare. Puss

Bilder från pinterest.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer