Grå

Hej darlings. ♥️

Det har varit lite tyst här nu ett tag, ber om ursäkt för det, men herregud jag har verkligen haft fullt upp, med allt. Är väl typ nu jag börjar landa igen och kunna sortera saker, ni känner ju mig, kontrollfreak hallå.

Jag mår helt okej för tillfället! Det går i svackor, dag för dag faktiskt, och idag har väl varit en av de bättre dagarna måste jag säga. Mamma & hennes särbo var här och hjälpte mig med lite småfix i lägenheten, vi käkade lite & drack kaffe. Dessutom så hade jag inann det storstädat hela lägenheten, rensat avlopp (urk) och tagit en lång dusch, vilket var välbehövligt, minst sagt. Annars så är väl det mesta som vanligt egentligen, dagarna går och jag tycker verkligen att det går alldeles för fort, hinner liksom inte med mig själv ens en gång känns det som, förstår inte vart tiden tar vägen.

En sak som har hänt är väl egentligen att jag återigen typ återupptäckt musik och hur mycket jag egentligen inte kan leva utan det. Min nyaste crush är Billie Eilish, hennes låtar har helt ärligt gått på repeat de senaste två veckorna typ. Så sjukt imponerad av henne, ärligt talat. Så imponerad att jag fick världens impulsryck och färgade mitt eget hår grått för att jag tyckte att hennes var så snyggt (woops).

Under veckan så vet jag inte riktigt vad det blir, förutom plugg och typ plock hemma liksom, det är ju det jag gör om dagarna i princip. Ska försöka ta mig ut lite mer, har suttit inne alldeles för mycket senaste tiden, så jag behöver ut. Har egentligen bara lust att tanka bilen full och åka, vart vet jag inte, men bort för en dag eller något bara, tror att jag skulle behöva det faktiskt. Kan man rymma hemifrån när man bor själv och är snart 24? Haha.

Nu ska jag iallafall fortsätta lyssna på Billie, och sen ska jag hoppa i säng. Försöker vända rätt dygnet igen, för jag har seriöst somnat typ sju på morgonen senaste dagarna, vilket inte är superhälsosamt, men, så är det när tankarna far.

Ta hand om er så hörs vi snart ♥️


Alltså sweet baby jesus jag älskar mitt hår.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer