Guilty pleasure: eBay

Hej på er! Hoppas att ni mår bra ❤

Idag tänkte jag skriva lite om ett av mina guilty pleasures, och det är eBay. Jag har shoppat där sen jag i princip lärde mig hur man handlar online, och jag kan aldrig tröttna, ärlig talat. Jag köper allt där, allt som jag både behöver och framför allt sådant jag absolut inte behöver. Smink & sådant köper jag inte på eBay, just p.g.a det är svårt att veta om det är äkta produkter och kvalitén brukar vara rent skit, tyvärr! Har testat någon gång att köpa hem någon mascara som jag tror skulle vara från Max Factor, men det kändes direkt när jag öppnade förpackningen att det inte var äkta då det luktade jättekonstigt om produkten, så den åkte i papperskorgen direkt. Men utöver det så fyndar jag verkligen jättemycket på eBay, framför allt tillbehör till telefoner/surfplattor och datorn. Köper alltid skärmskydd där, då de kostar typ tio kronor och har i min mening fungerat precis lika bra som de som kostar typ 149:- i butik.

Jag rekommenderar verkligen att ni kikar där innan ni handlar hem grejer, det är ju samma grej som Wish och sånt, men jag har alltid tyckt att eBay är "seriösare" i och med att det finns en hel del garantier för en som köpare. Jag har handlat därifrån i flera år, många gånger per år och jag har ALDRIG fått hem fel vara/något defekt och har aldrig råkat ut för att jag har beställt något och sen inte fått det! Det som kan vara värt att tänka på är att beställer man utanför EU så kan man åka på tull, jag har dock aldrig gjort det, men man ska väl aldrig ta för givet att det inte händer antar jag.

Jag har massa saker i min kundvagn på eBay at all times typ, sen slutar det oftast med att jag beställer hem helt andra grejer, men jag tänkte visa några av sakerna jag beställde hem senast!

Det ni ser längst från vänster är faktiskt ett skal till min iPad, med marmormönster och ställ så att man kan luta den när man tittar på youtube/netflix/whatever, tror jag betalade typ 100 spänn för den? Känns helt rimligt. Det andra ni ser med Zeldatryck är faktiskt som en skyddsplast till min Nintendo Switch, dock så har jag inte satt fast det än, men jag ska, någon dag framöver (säger jag nog bara). Det tredje är faktiskt en ögonfranskam, jag har en redan men jag tror att den här kostade typ åtta kronor, plus att det ser ut att separera fransarna bättre än den jag har i dagsläget, värt att testa iallafall! Det mobilskalet ni ser längst ner till vänster beställde jag först och främst i svart, men det är nog det bästa köpet jag har gjort på ebay tror jag. Det är typ ett 2-1 skal med en plånbok. Själva skalet är magnetiskt så det går att ta av och på i själva plånboken, huuur smidigt som helst plus att plåboken är perfekt storlek för mig! Betalade ca 60 kronor för denna. Det sista och faktiskt roligaste jag har köpt på länge är faktiskt en sminkspegel med LED-lampor inuti. Den går att vika ihop och ta med och lyser upp så sjukt bra! Man ser verkligen ordentligt när man sminkar sig. Kostade ca 50 kronor och är helt klart värd de små slantarna.

Beställer ni någonting från eBay eller Wish? Annars rekommenderar jag er verkligen att ta en titt.

Ha en fortsatt trevlig kväll & en bra tisdag! Puss.

/ Yours truly.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer