Hallrenovering

Halloj!

Jag hoppas att ni mår bra!! Själv så är det bra med mig, men det är verkligen full rulle här hemma och har varit det sen förra veckan i princip.

Jag fick ju den briljanta idén i lördags om att jag ville renovera hallen. Hade folk här och vi spelade tv-spel & käkade mat, och jag kunde verkligen inte sluta titta ut i hallen och störa mig på hur groteskt fult det har varit. Tapeten är väl typ från 40-talet och hade släppt runt hela valven, katten hade fått tag i lösa kanter och således slitit upp en massa revor också, så det har verklgien sett förjävligt ut. Vi har ju pratat om det ett tag, men vi har liksom inte kommit till skott, men nu bestämde jag mig bara för att jag inte orkar ha det såhär mer.

Så i söndags så åkte jag till Rusta för att köpa färg, rollers & täckpapp. Resten hade pappa/jag hemma efter vi målade om i vardagsrummet. Så jag tror att den här renoveringen kostade mig typ 400:-? VÄLDIGT överkomligt om ni frågar mig. Bestämde mig iallafall för att måla direkt på tapeten precis som vi gjorde i vardagsrummet, för det blev såpass bra. Dock så var det ju en hel dags jobb med att bara riva ner lös tapet, spackla & slipa, så jag har bara hunnit måla en vägg. Den väggen hade typ två små hål efter klädhängaren och det hade inte släppt någon tapet heller, så det var den lätta biten. Idag är dock tanken att jag ska måla resterande väggar, det är ju bara så sjukt mycket att maskera. Lister, valven, (är som en vit kant vid öppningen och den vill jag ha kvar) eluttag etc etc. Tror dock att det kommer bli extremt stor skillnad, för man ser ju redan nu när jag bara har målat en vägg så.

Nu ska jag fortsätta måla, och sedan ska jag iväg och köpa en ny hatthylla är tanken. Ta hand om er så hörs vi snart igen!!


Här ser ni två före-bilder! Den tredje är när jag har målat ena väggen en gång, och det är redan så stor skillnad!

Gillar

Kommentarer