Hårresande del tre

Halloj igen!

Nu har vi tidigare kört två inlägg där ni har fått följa med mig längs en trip down memory lane där jag har gått igenom hur jag har förändrat mitt hår under åren. Jag har publicerat några pinsamma bilder och berättat hur jag har blekt sönder håret och mer eller mindre tappat allt, men även hur jag lät det vila och fick det att bli extremt långt.

Nu kör vi del tre, som också blir den sista, och jag hoppas verkligen att ni har tyckt att det har varit roligt att få hänga med! Nu kör vi!

Det sista jag skrev i det förra inlägget var som sagt att jag hade låtit håret växa under en längre tid. I samma veva som den första bilden togs så gick jag och min dåvarande sambo isär, och jag hade en period där jag var väldigt ledsen och trött. Efter ett tag så bestämde jag mig för att jag behövde ändra mig lite, och då blev det ju så klart håret som fick ställa upp. Jag bestämde mig (med en väldig inspiration från Billie Eilish och hennes gråa hår) så blev håret grått. Älskar grått hår, tycker verkligen att det är snyggt, så det fick stanna ett bra tag.

Efter att jag hade tröttnat på det gråa och det hade blivit urtvättat så var jag blond ett par månader igen. Efter det så kom jag på IGEN att jag skulle bli brunett. Den här gången så blev det en mörkbrun färg som jag ändå tyckte om, ett tag, i vanlig ordning. Behöll det bruna ett tag men gjorde sen en ombré och klippte lugg. Det var ju ett misstag måste jag säga. Lugg är absolut inte min grej, men ja, man lär sig av sina misstag antar jag..

Ja, alltså jag hade ju på ett sätt önskat att det inte fanns mer att skriva om, men jo då. Tredje gången gillt så har jag alltså valt att gå tillbaka till rött hår. Det här i slutet av 2019, och ja, jag vet inte om jag kan kalla mig ung och dum längre, men ja here we are. Suck säger jag bara.

Ja, vad hände sen då? Jo, tillbaka till blont igen. En rejäl klippning senare då jag fullständigt hade tröttnat på att fastna i bildörrar och dylikt, plus att håret kändes som en pälsmössa. Nu har jag behållt mitt blonda sen sommaren 2020, och jag har lärt mig att jag inte orkar hålla på längre. Nu har jag axellångt hår och min naturliga hårfärg och nu får det faktiskt räcka. Det blev en hel del inlägg och en ganska lång process men nu har vi äntligen nått målet. Så här ser jag ut idag och jag trivs faktiskt jättebra med både längden och färgen. Dumma misstag kanske och en massa tokigheter, men, ja jag tror att jag är nöjd här nu. Jag är snart 26 år och jag känner mest att "äh, jag orkar inte längre".

Jag hoppas att ni har tyckt att det här har varit roligt att läsa om, för jag måste säga att det har varit otroligt roligt att skriva dessa inlägg. Ta nu hand om er och njut av sommaren! Puss från mig!

Gillar

Kommentarer