Hårresande del två

Hej igen!

Nu kör vi del två av min lilla hårresande resa. Om ni kikar lite längre ner i bloggen så hittar ni del ett om det är något ni känner att ni vill följa med på! Det är lite pinsamt och lite idiotiskt minst sagt, men samtidigt så kan jag tycka att det är roligt att gå tillbaka och kolla vilka dumheter man har gjort under åren. Ung och dum så att säga, men samtidigt så är det roliga minnen att kunna titta tillbaka på. Häng på!

Sist i mitt förra inlägg så visade jag ju vilken katastrof det blev när jag blekte håret efter att ha haft allt från korpsvart till rött. Här så insåg jag väl kanske att jag skulle stanna med hårfärgningen ett tag och låta håret växa och återhämta sig, vilket jag gjorde i flera år! Håret växte och blev friskare och jag fick tillbaka mitt glansiga och blonda hår.


I samma veva som bilderna här ovan är tagna så träffade jag en kille, tror att det här är runt 2014. Vi hängde ihop i många år och han fick vara med om att jag mer eller mindre bytte hårfärg som underkläder, igen.. Jag hade det blonda ett ganska bra tag, kanske, ett, ett och ett halvt år, innan jag återigen kom på den briljanta idén att jag skulle bli rödhårig ytterligare en gång. Sagt och gjort, rött blev det. Väldigt rött. Älskade i och för sig färgen men det var ju precis samma sak igen, det tvättades ur alldeles för fort och jag tröttnade, igen..

Återigen så gick jag från rött till brunt. Tror dock att jag dock behöll det bruna lite längre den här gången. Trivdes ganska bra med det! Håret hade blivit långt igen och jag ville inte förstöra det ytterligare en gång, så var lite mer restriktiv med färgande efter det här. Ett tag iallafall..

Ganska lång tid, kanske två år eller något efter att jag hade varit brunett så ville jag gå tillbaka till mitt blonda hår igen. Den här gången så tog jag det betydligt lugnare med tanke på att mitt hår hade blivit väldigt långt, väldigt friskt och väldigt glansigt. Jag fick otroligt mycket komplimanger för mitt hår och på något sätt så hade det liksom blivit näst intill ett signum. Gjorde en hel del bleachwash, dvs blandade ut blekning med schampoo och var jättenoga med inpackningar och vård emellan färgningarna. Blekte det under en ganska lång period och den här gången så gick det väldigt bra tack och lov. Bilderna här nedan är tagna typ 2018, och jag hade sparat håret en lång tid. Jag gick mellan väldigt ljust som på bilden till vänster, och mer åt min naturliga som bilden till höger, men jag behöll det ljusa. Ni ser ju dock hur sinnessjukt långt det var?

Det får bli ytterligare ett inlägg med min lilla resa märker jag, jag trodde inte att jag hade hållit på så här mycket men ja tydligen. Stay tuned för nästa inlägg! Puss!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh sånt här är så roligt att se tycker jag, ens hår-historia kan verkligen variera så haha! <3

nouw.com/hilma