Hello dear bloggis

Hej på er! Hoppas att ni mår kanon ♥

Dagen började inte så bra för min del. Jag har knappt sovit något inatt p.g.a bland annat ångest och oro över en massa saker. Framför allt så började jag noja över att A's säng igår kväll började knarra oroväckande precis som min gjorde i början, låg och tänkte på värsta möjliga scenario att vi måste reklamera ännu en säng, att vi får lämna tillbaka hela paketet och bli utan säng e.t.c, jag och min pessimism är ju inte att leka med. Dock så var det problemet lättlöst med att skruva åt varenda skruv, sätta möbeltassar & ställa sängen plant, iallafall som det verkar nu, men det märks väl. Blir så besviken när saker strular, så jag hoppas verkligen att efter tisdag så slipper jag oroa mig över sängar något mer, onödigt överhuvudtaget.

Det blev lite stressigt idag dock, vi visste ju att Antons familj skulle komma hit och fika, men vi fick även lov att åka iväg och byta till vinterdäck idag istället för imorgon då tiden inte riktigt fanns imorgon. Jag har ju varit helt inställd på att jag skulle behöva boka tid för hjulinställning på bilhelvetet också, men efter att jag fick på vinterdäcken så kändes det som en annan bil. Antar att mina sommardäck har varit för stora och att de har legat emot i bak, kanske också därför de har slitits på just ett ställe. Konstigt hur som helst, men jag får hålla koll så att det inte händer samma sak igen.

Nu sitter jag dock helt mätt och slut i min datastol och funderar helt ärligt på att gå och nanna kudden. Det tar på en att flänga runt en hel dag och inte ha sovit något speciellt under natten, isch. Så ja iallafall, dagen började inte så bra men blev faktiskt bättre eftersom. Har en sån tendens att verkligen stressa upp mig och typ ligga vaken en hel natt för en så liten grej. Störande är det och jag önskar att jag slapp det. Något att jobba med antar jag.

Näe, det får nog bli sängen och någon stream på paddan. Imorgon ska jag inte göra ett smack! Ta hand om er så hörs vi snart

Bilderna tillhör Depressiva Döden

Gillar

Kommentarer