Hej hej hallå

Ja men som rubriken säger, hej?

Jag är tillbaka, tror jag iallafall! Lite starkare och med ett mycket bättre mående. Jag har varit rätt nere den senaste tiden och väldigt fokuserad på plugg. Allting har liksom hamnat i skymundan och bloggen var väl framför allt det som jag har prioriterat bort tyvärr! Men som sagt, nu är jag här igen och nu har jag faktiskt ingen tanke på att försvinna härifrån igen, jag lovar!

Jag har verkligen haft häcken full de senaste veckorna. Det har varit plugg, plugg, plugg, en massa kalas & grejande här hemma och jag har verkligen inte haft någonting att blogga om, så det har helt enkelt hamnat på is. Nu är jag färdig med kurserna, gjort ansökan till universitetet samt börjat söka jobb igen. Har dessvärre ingen lust alls att gå tillbaka till att jobba som vikarie, så jag har sökt en massa olika jobb runt omkring här. Håll tummarna!

Idag har jag dock gjort någonting vettigt för första gången på flera veckor känns det som. Jag var i Karlstad tillsammans med min mamma och syster. Jag var och gjorde synundersökning igen för jag har tyckt att jag har sett så sjukt dåligt de senaste månaderna, och jodå, mycket riktigt så hade min syn blivit mycket sämre sen sist, så nu har jag beställt nya glasögon & ett testpaket med linser. Jag har aldrig haft linser förut, så det ska bli spännande att testa. Fick i vilket fall bli ett par glasögon i pilotmodell den här gången. Har tröttnat så på mina fyrkantiga skarpa bågar så kände att det var dags för någonting nytt. Hoppas att jag trivs med dom sen bara! Tycker dock att det är så jääävla lång väntan innan man får glasögonen, även om det bara är två veckor. Jag vill ha dom nu!

Innan vi åkte hem så var vi inne på Gina Tricot & Lager 157, fick med mig två tröjor, ett par jeans & lite grejer till A hem. Jag fullkomligt älskar ju jeansen från lager157, så det fick följa med ett par till hem i en färg jag inte hade. De var så ljusa & fina och det behövs lite ljus nu inför våren.

Ta hand om er nu så hörs vi imorgon

  • Vardag

Gillar

Kommentarer