Hej mitt vinterland

Hej mina älsklingar

Sorry för lite dålig uppdatering, men jag har varit uppe i grejande här hemma då jag har rensat ur en massa grejer som jag senare har lagt upp på tradera och liknande. Dock så måste jag verkligen berätta en sak som jag blev helt överlycklig över.

Ni vet ju att jag sökte till Komvux för att läsa en till mattekurs som jag behöver för att vara behörig till universitet? Jag sökte ju även två kurser till, en i filosofi & en i psykologi lite på chans, skadar ju inte att ha läst mer kurser än mindre liksom. Men vet ni vad?! Jag blev antagen till alla tre kurser!! Så den 15:e januari börjar jag plugga, och ska läsa på 100% i tio veckor. Jag är verkligen så himla glad, för det här är första steget åt rätt håll och förhoppningsvis så leder det till att jag kommer in på universitetet till nästa höst. Jag blev så sjukt glad när jag fick hem brevet igår, så jag undrar hur jag kommer bli om jag skulle komma in på uni, jag kommer ju typ studsa av glädje eller nått?

Nog om det! Som ni har sett i mina tidigare inlägg så har jag ju haft lite bloppis både här på bloggen & framför allt på tradera. Hittills så har jag sålt lite "smågrejer", mestadels gamla dataprylar som har legat i kartonger i vårt förråd, men jag har även rensat ur en hel del kläder & skor. Sen har jag faktiskt även lagt ut kameran, men vi får se, det kanske inte är det bästa tillfället att lägga ut dyra grejer typ veckan innan jul. Folk har väl inte allt för mycket pengar så det kanske dröjer innan jag får den såld, det lär vi väl märka i vilket fall.

Annars händer det inte så mycket. Grejar mest här hemma i dagsläget. Har inte fått jobba på hela veckan så det är lite tråkigt, men så kan det vara. Nu från och med januari så får jag ju CSN i och med studierna, så just pengamässigt så löser det sig ju iallafall, tacksamt! Fantastiskt egentligen vilken möjlighet vi har i Sverige att studera.

Nu ska jag plocka undan lite efter maten och sen vet jag inte vad det blir. Förmodligen krasch i soffan & glo på Wahlgrens Värld eller någonting. Har fått dille på den serien och jag tycker verkligen att de verkar så härliga.

Ha en härlig lördag mina hjärtan och ta hand om er och varandra

Gillar

Kommentarer