Helg

Hej på er!

Äntligen lördag och helg! Jag hoppas att ni mår kanon och njuter av lördagen, själv så har jag faktiskt ganska nyss gått upp, typ för två timmar sen eller något. Vi somnade inte förrns fyra imorse, och katterna röjde satan imorse så jag har verkligen sovit skitdåligt

Igår var det dock fullt upp, tanken var att vi skulle försöka ta det lite lugnt, med tanke på att det här är min egentligen lediga helg på flera veckor. Det är kalas, dop, kalas & dop igen inplanerat, plus att min pappa fyller år här framöver och vi hade planerat att typ sticka ut för bowling & mat, men det är inget satt datum än. Dessutom så innebär båda dopen jobb för mig, på det ena ska jag spela & sjunga och på det andra så ska jag fotografera. Förvisso så klagar jag inte alls, för jag tycker verkligen att det är roligt, men allting lyckas planeras in i samma veva, helt sjukt. Tur bara att det inte var på samma dag, för då hade jag nog behövt klona mig tror jag.

Igår iallafall, vi var iväg en sväng till stan för att kika på diverse födelsedagspresenter, handla lite smått på mataffären & vi hann även åka förbi A's mamma en stund och kolla på OS-invigningen. Jag är verkligen inte intresserad av sport så sett, men OS tycker jag faktiskt är rätt roligt. Såg att Kalla tog guld imorse också, så det kunde ju inte ha börjat bättre för Sveriges del. Vi lagade även pulled pork igår, det är så jäkla smidigt att bara kunna slänga i allting i slow-cookern & sen göra ärenden medans maten sköter sig självt.

Resten av helgen är väl i princip planerad. Imorgon är det kalas & resten av tiden lär väl gå till att spela tv-spel & plugga matte. Har en inlämning i psykologin på tisdag också, så den behöver jag dessutom göra färdigt. Är lite lugnare tempo i kurserna nu så det är en lättnad, det blev så sjukt intensivt förra veckan, tyckte inte att jag hann med någonting förutom plugg, men så är det antar jag.

Nu ska jag i vilket fall försöka dra upp min sambo ur sängen, för om en stund tror jag att min mamma & syster skulle komma hit en sväng. Ta hand om er & njut av helgen så hörs vi snart!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer