Helgen flög iväg

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en superhelg, för det har verkligen jag!

V kom ju som sagt hem i torsdags och helgen verkligen bara flög iväg! I fredags så var vi en stund i stugan, vi badade med hundarna och käkade lite med mormor och morfar, lika mysigt som vanligt var det så klart. I lördags så bjöd vi faktiskt hem några vänner och spenderade hela kvällen i uterummet med god mat, god dryck och bra musik. Det blev en superhärlig kväll och vi fick även två stycken som sov över, så vi käkade riktig lyxfrukost på söndag morgon.

Hela söndagen gick åt till att åka bil i princip, vi åkte nedåt mot jaktmarkerna som V har hand om, vi fodrade lite på åtlarna och sen drog vi iväg till en närliggande sjö och badade med hundarna. Jag passade även på att plocka lite blåbär så det tänkte jag att jag ska göra en laddning sylt på typ i eftermiddag eller nått sånt. Igår kväll åkte vi även ut och kollade av alla grödor för att se om grisarna har åsamkat någon mer skada, och jo då mycket riktigt. Det var liv på nästan varenda gärde vi kollade av, så vi lyckades skjuta en gris på ett ställe och störde en annan grupp på ett annat så de gick av och gick tillbaka in i skogen. En lyckad kväll. I och för sig så kom vi hem klockan fyra i morse, men som tur är så börjar jag jobbet sent, så jag hann i alla fall med ett par timmars sömn!

Nu jobbar jag i tre dagar, och sen på onsdag kväll så åker vi till ön i Flen och ska bara mysa där i ett par dagar. Vi har ju ingen direkt semester varken jag eller V, eller ja, jag jobbar ju inte mer än tre, fyra dagar i veckan så jag ska inte klaga, men V åker ju land och rike runt och lägger asfalt, så vi får passa på att ta lite ledigt när det passar.

Hoppas att ni njuter av sommaren och tar hand om varandra! Puss och kram från mig

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Kan verkligen förstå att helgen flög förbi när du har haft det så trevligt! Det är ju ett kvitto på att det varit bra när tiden springer iväg haha. Jag har ockå haft en riktigt fin helg! Bara tagit det lugnt med sambon, ätit massa gott och kollat serier. Det är en helg helt i min smak. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,

Ja men verkligen. Är faktiskt så härligt när man har så mycket att göra så tiden springer iväg. Jag är ingen person som klarar av att sitta still allt för länge så det passar verkligen mig, tur att vi alla är olika! Skönt ändå med att bara ta en lugn helg, jag skulle nog egentligen behöva det 😅 Kram! <3

nouw.com/juliaes