Helgjobb

Hej på er!

Jag har precis påbörjat min jobbhelg. Har varit ledig hela veckan så nu kör vi lite jobb fredag-söndag. Lite tråkigt att det ska vara sånt kanonväder hela helgen och jag ska sitta här, men å andra sidan så är det korta pass och det blir några extra kronor, så fel att klaga egentligen.

Jag hoppas att ni mår bra, att midsommar var bra och att ni njuter av sommaren! Vi har haft en helt underbar midsommar och en toppenvecka så här långt. Har varit lite skruttigt väder i och för sig, men då har vi hunnit med saker inomhus. Jag har planterat om mina tomater, (har en altan där det blir typ 40 grader varmt så plantorna växer så det knakar..) skördat gurkor och tagit reda på en hel del örter. Har odlat määängder med basilika och persilja, så tanken är nu att jag både ska frysa och torka så det finns till hösten. Så himla härligt att kunna använda sina egna örter och grönsaker när man lagar mat.

Annars händer det väl faktiskt inte så värst egentligen? Det enda som faktiskt har hänt är typ att jag har varit hos tandläkaren och fått besked om att jag måste operera ut båda mina visdomständer för dom växer alldeles jättetokigt. Känns väl lite sisådär då det tydligen var lite mer komplicerat än att dra ut dom, men det är väl bara att göra antar jag. Annars rullar dagarna på och jag bara njuter. V åker iväg på söndag och är borta på jobb i två veckor, så vi försöker umgås så mycket som möjligt nu när han är hemma. Blir faktiskt lite långtråkigt att vara ensam hela veckorna, men jag har ju i och för sig fyra dårar att umgås med hemma när han är borta, fast de säger ju tyvärr inte så mycket.. (pratar alltså om katterna och hundarna nu, haha)

Dock någonting som är väldigt positivt är att jag har bokat tid för vaccinering mot covid19. Känns verkligen som en ljusglimt att nu äntligen kanske det vänder. Ju fler som vaccinerar sig desto bättre! Hoppas verkligen att vi kan återgå till någon typ av normal vardag snart.

Ta hand om er så länge så hörs vi snart!!

Gillar

Kommentarer