Hemtenta och äppelpaj

Hej på er ♥️

Jag hoppas att ni mår bra! Själv så är det helt okej med mig. Varit lite nere ett par dagar här nu, men det börjar ordna upp sig faktiskt, tack och lov. Har dels haft en massa krångel med mitt internet här hemma, så har i princip levt på mobilsurfen sen i fredags, men idag fick jag äntligen igång mitt bredband här hemma. Helt sjukt hur beroende man är av internet och att det fungerar, hela livet nästan stannar av annars.

Hela helgen har spenderats hos pappa i princip, har pluggat en heeel del med tanke på att jag har inlämning på en hemtenta på fredag, och det blir väldigt svårt att plugga när man inte har internet och har typ 90% av all litteratur digitalt. Så har helt enkelt fått sätta mig i bilen och bege mig hem till pappa med laptopen för att få någonting gjort. Jag är så gott som färdig redan idag, men tänkte att jag ska renskriva och verkligen kolla igenom allt till 110% imorgon, så kan jag skönt nog lägga det bakom mig sen. Så skönt att kunna checka av på listan liksom.

Annars händer det inte mycket kan jag säga. Mamma var här och fikade nu på eftermiddagen iallafall, men det är ungefär så mycket jag har fått gjort idag. Städade förvisso lite grann och passade på att vädra ur lägenheten när det var så fint väder idag, slängde ihop en äppelpaj förut med några halvgamla äpplen förut också, bättre det än att låta dom ligga och ruttna bort! Försöker verkligen ta vara på allt jag kan, och har varit extra noga med det sen jag blev själv, slänger verkligen ingenting här hemma i onödan.

Nu ska jag iallafall titta lite på tv och sen blir det nog sängen för min del. Vaknar så sjukt tidigt varenda morgon så blir ju trött runt 20-21 på kvällarna, vilket förvisso är skönt. Jämför man med hur min dygnsrytm har varit de senaste månaderna så är ju det här tusen gånger bättre. Är inte direkt hälsosamt att vakna runt 17 på eftermiddagen och sen gå och lägga sig vid elvasnåret på morgonen, nä, föredrar som det är nu!

Ta hand om er och varandra så hörs vi snart som vanligt ♥️


Nu vill jag ha våååår...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer