Herregud vilken fredag

Fredag ska ju vara början på helgen, man går lite på halvfart på jobb och skola och längtar efter lördagen.. Vad gjorde jag? Jo till och börja med så har jag inte sovit någonting överhuvudtaget i natt. Jag gick och la mig tidigt (för att vara jag) vilket är typ runt halv två men jag kunde inte somna, det har verkligen inte gått. Hatar när jag har såna här perioder och just nu är det helt sinnessjukt hur lite jag sover. Tror att jag har fått cirka gurka 4-5 timmar sömn nu på två dygn. Jag borde inte ens vara vaken nu, och ännu mindre borde jag vara så pass pigg som jag är.

I vilket fall så började dagen inte direkt jättebra. Katterna hade lyckats välta ner sitt nästan tre meter höga klätterträd och dessutom knäckt det emot soffkanten, så det var av på mitten och det går inte att skruva ihop det igen då det har gått sönder i plasten. A har bara blivit sjukare och ligger verkligen helt däckad i influensa så allting här hemma är "upp till mig" just nu plus att jag inte har sovit. Ni hör hur roligt allting är just nu? Inte alls d.v.s.

Jag vet att katterna kommer klättra på möbler & riva på tapeterna och våra sängar om de inte har någonstans att klättra, så jag fick snällt bege mig iväg till Örebro för att köpa ett nytt och stabilare träd till dom. Vi har sett till så att vi har minst en klösmöbel i varje rum, förutom i köket och det fungerar verkligen bra. Har de bara tillgång till en bra klösmöbel så struntar de faktiskt i våra möbler, så det kändes ganska viktigt att komma iväg och fixa en klösmöbel så fort som möjligt. Är dock så himla tråkigt att behöva åka långa sträckor själv, jag blir så sjukt uttråkad verkligen. Satt & sjöng i bilen hela vägen in till Örebro, det var nog en syn bara det. Jag hittade iallafall en superbra klösmöbel på Djurens Center som jag snällt fick kånka in i bilen och senare även ur och den var förövrigt svintung.

När jag kom hem så var det bara att montera ihop denna och plocka isär alla trasiga bitar från den gamla. Jag har även försökt städa undan lite hemma, men orken är inte direkt på min sida idag känner jag. Fick igång en diskmaskin och har försökt ta hand om A så gott det går, trots att han för det mesta bara ligger och sover.

Nu tänker jag faktiskt också försöka sova, kroppen är faktiskt helt paj trots att huvudet är vaket & vill spela. Ta hand om er så hörs vi snart mina hjärtan ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer