Hönsmamma

Godkväll

Jag är nog otroligt fånig, men mina katter är mina bebisar och jag blir verkligen nojig för minsta lilla, (trots att jag maniskt läser på om diverse grejer varje dag, och förmodligen vet typ tusen saker mer än många andra kattägare) nu är jag orolig för min lilla Pixel som ni vet blev kastrerad i måndags. Såret har läkt superfint verkligen, men hon har som en lite korv längs med stygnen. Tydligen så är detta helt normalt och absolut ingenting farligt, men jag kan verkligen inte låta bli att noja.. Tänker typ det absolut värsta, att bukväggen ska brista, att hon har fått bråck och måste sövas igen etc etc, trots att jag vet att det är en helt normal reaktion på att hon har blivit sydd. Sen misstänker jag att vår stora katt har slickat Pixel i örat där hon har blivit ID-märkt, för det har vätskat lite lite grann. Har tvättat rent och håller koll, men jag vet ju att katter har fantastiskt läkkött om man inte är där och pillar allt för mycket. Många skador kan de ju verkligen läka själva.

Blir ni också extremt "hönsiga" när era djur blir sjuka eller måste opereras? Det är verkligen den jobbiga delen med att ha djur, det och att veta att de inte kommer leva för evigt, usch. Nä, jag måste sluta noja, för hon mår bra, äter, dricker, kissar & bajsar precis som hon ska och är gosig. Dock så märks det att hon inte vill ha body på sig, men det får hon dessvärre snällt ha ett par dagar till, tror till och med att hon hade vantrivts mer i en tratt runt huvudet.

Ja ja, så är det. Katten mår bra och blir bortskämdare än bortskämdats (?) och jag vet att hon inte lider, trots att det antagligen gör ont. Det är nog jag som oroar mig för mycket tror jag, men sån är jag tyvärr.

Nu blir det sängen och serietittande, för imorgon är det min födelsedag! Tårtan blev bra förövrigt, har tagit ut den ur formen, så imorgon ska jag dekorera den med hallon & choklad, bilder får ni imorgon. Ta hand om er och era djur

  • Djur

Gillar

Kommentarer