Högskoleprovet & däckbyte

Jag har verkligen en sån där period nu när det känns som om precis allt går emot mig, känner ni likadant!?

Jag skrev högskoleprovet igår! Det återstår ju förvisso att se hur det gick, men det kändes ganska bra och jag hoppas verkligen att det gjorde det också. Lägger lite mer hopp på detta än mina betyg, för som jag har nämnt tidigare så har jag inte de "bästa" betygen från gymnasiet. Jag är helt klart behörig och ligger ungefär där jag borde, men tror att jag har större chans att visa mer kunskaper på högskoleprovet. Förhoppningsvis.

I vilket fall så skulle jag byta däck idag. Sommardäcken måste ju på idag senast, och jodå. Vi åkte upp till A's pappa för att byta däcken, men däckjävlarna passar inte. Det är typ ett innermått på fälgen som diffar gentemot min bil. Så det blev inga sommardäck för min del. Så nu sitter jag här med en uppsättning sommardäck på skitsnygga fälgar som jag inte kan använda. Glad man blir :) Egentligen så är det ett sånt litet problem, och det löser sig, det gör det alltid, men man blir ju lite nedslagen!

Annars är allt okej! Jag har börjat friskna till och även om snoret fortfarande rinner (har pollensäsongen börjat?) så orkar jag iallafall vara ute och njuta av det sjukt fina vädret! Tack och lov.

Nu ska jag dock ta och hoppa i säng, gick upp klockan åtta imorse så jag börjar verkligen bli trött. Antar att jag lär kolla på lite stream eller spela lite switch. Det märks! Ta hand om er så hörs vi snart igen

Gillar

Kommentarer