Hösten är verkligen här

Hej på er!

Jag hoppas verkligen att ni mår bra, det gör verkligen jag. Senaste tiden har gått i 300 knyck och jag har knappt haft tid att sätta mig ner och skriva känns det som. Vi har jagat och spenderat extremt mycket tid i skogen överlag, jag har pluggat, planerat en femtioårsfest för min mamma som gjorde total succé och bara balanserat livet här hemma.

Speciellt den här helgen och helgen i september när mamma fyllde år har verkligen varit något att komma ihåg. Förra helgen så hade vi besök här av två hundförare från olika ställen i Sverige, i och med att älgjakten drog igång i fredags. Hela fredagen och lördagen spenderades i skogen med ett helt jaktlag och en massa hundar. Vi hade supertrevligt. Det blev i och för sig inget skjutet alls, men vi såg allt ett par djur ändå. På söndagen så åkte vi ner till V's släkt och skulle stanna där ända tills onsdag och jaga tillsammans. Dagarna började klockan 05 och slutade typ vid 22-23 varenda kväll, efter en massa aktiviteter och jakt. Vi har verkligen haft det så himla mysigt.

Jag kom hem igår förmiddag och spenderade dagen med att bara plocka och greja lite här hemma, det har ju liksom en tendens att bli lite smutsigt och stökigt när man först och främst har folk här med hundar och tusen saker, men också när man varit borta i ett par dagar. Det var skönt att kunna plocka undan lite och bara ligga på soffan resten av eftermiddagen. V kom hem i morse, men åkte precis iväg igen för att uträtta lite ärenden. Själv så har jag pluggat och grejat nu på förmiddagen, så jag har ändå att göra. I eftermiddag ska vi däremot ta rätt på lite djur, så det finns att göra ändå!

Hur har ni haft det? Känns som att jag har varit borta jättelänge trots att det bara egentligen är någon vecka. Livet händer så att säga, och jag måste ändå säga att jag hellre har det så här än att sitta ensam och rastlös i lägenheten som jag alltid gjorde förut.

Ta hand om er så hörs vi snart!


Gillar

Kommentarer