Impulsshopping & en bortsprungen hund

Hej på er

Dagen blev händelserik trots att den första halvan började i sängen.

Som jag skrev förut så ville jag verkligen åka till stan för att handla lite grejer, vilket var bland annat kattsand & kattmat, vilket vi gjorde. Vi fuskade även med maten idag och tog med oss hamburgare från MAX i och med att ingen av oss var i riktigt skick för att ställa sig vid spisen, var ju bara det att så fort vi hade kört in i driven så kom vi på tal om skrivare. Tror det började med att jag behövde skriva ut en fraktsedel då jag hade sålt lite grejer på tradera igen, och hur osmidigt det är att behöva be antingen be A när han är på jobbet eller åka till någon i släkten som äger en skrivare. Kläckte den briljanta idén att vi kanske skulle köpa en. Sagt & gjort, åkte upp till Elgiganten med varma hamburgare i bilen och fick med mig en Canon Pixma hem.. Som dessutom är både en scanner, skrivare & kopiator som jag dessutom kan koppla ihop med kameran/paddan/telefonen för att skriva ut bilder den dagen jag köper fotopapper. Så nu slipper jag fundera mer på när & hur jag ska kunna skriva ut grejer, töpp!

Som om det inte var nog med det så höll mitt hjärta på att brista förut. A och jag var på väg in till Maxi för att han skulle köpa snus & jag skulle ha frimärken för att skicka iväg ett brev. Jag är med i en lokal grupp på facebook för bortsprungna djur, och fick notis om att det var en hund som blivit attackerad av en annan hund och slitit sig från ägaren och försvunnit ut mot vägen där vi körde. Vi körde inte på hunden nej! Men jag med mitt hjärta som är svagt för djur fick världens ångest, så det slutade med att vi åkte hem med det vi handlat och sen tog jag min bil och åkte för att möta upp alla hjältar som deltog i skallgången & hjälpte till att leta. Körde väl runt i bilen i cirkus 1,5 timme med helljusen på fullt ös innan de hade fått syn på hunden inte långt från deras hus. Bestämde mig för att åka hem för att inte stressa stackars hunden ännu mer om han ändå inte var så långt hemifrån och ägaren var på plats, och jag hoppas till gud att han kommer tillrätta.. Får lite dåligt samvete över att jag inte kunde göra mer, men det var så många hjältar kvar på plats med id-hundar och allt vad det var. All heder till dom, verkligen!

Nu ska jag försöka krypa ner i sängen & fortsätta läsa min e-bok om fotografi som jag köpte igår. Har verkligen lärt mig huuur mycket som helst av den redan. Stunning Digital Photography heter den och är skriven av Tony Northrup, plus att han och hans fru har en superbra youtubekanal som handlar just om fotogragfi. Rekommenderar den verkligen!

Ta hand om er, puss!

Gillar

Kommentarer