In all honesty

1. Tre guilty pleasures?

Kattklipp på youtube, tycker fortfarande att det är lika kul idag som när det blev en grej för flera år sen.

Typiska dravelserier på Mtv, typ Catfish & Teen Mom, kan fastna på tok för länge och titta på det trots att jag tycker att det egentligen är ren smörja.. Konstigt.

Mcdonald's pommes doppade i mjukglass. Testa bara.

2. När grät du senast och varför?

Helt ärligt så minns jag faktiskt inte. Eller jo förresten! I lördags så kom det ett par tårar i ren panik innan jag skulle åka till sjukhuset. Hypokondrikern trodde att hon hade fått en blodpropp, men det var ju inget värre en ett brustet blodkärl..

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

Hemma i mjukisbyxor framför datorn. Inga krav och ingen som dömer mig även om jag ser ut som trollmor från trolltyg i tomteskogen..

4. Tre saker du avskyr?

Djurplågeri, mobbning & orättvisor överlag egentligen.

5. Hur är/var du i skolan?

Lite utstött i låg/mellan & högstadiet. Var aldrig riktigt beroende av någon annan, så jag hamnade nog lite på kant. Pluggis & prestationsprinsessa tyvärr. Tror det var därför jag totalt kraschade i gymnasiet istället. Skolan var absolut prio noll, men det vände tack & lov, trots att jag fick gå om ett år p.g.a. sjukskrivningen.

6. Vad blir du stressad av?

Av att vara sen eller ha bråttom. Det är nog den absolut värsta stressen för mig. Hjärnan blir en enda smet och jag kan verkligen inte fokusera på någonting, och inte heller lugna ner mig.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Ganska glad & sprallig tror jag nog är det första man lägger märke till. Känner man mig bättre så vet man kanske att jag är lite mer tillbakadragen & ibland till och med tystlåten, men absolut inte blyg.

8. Hur uppfattar du dig själv?

Fötterna på jorden, oberoende & säker i mig själv antar jag. En grubblare som tyvärr kanske inte alltid pratar när man behöver.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Återigen, att vara sen! Det värsta som finns är att komma sent till ett möte, till jobbet eller vad det nu är, trots att det händer. Att försova sig är mänskligt, och om man typ fastnar i trafiken på väg till jobbet så är det ju inte så mycket man kan göra åt.

10. Tre otippade saker om dig själv?

Jag är otroligt teknisk & har alltid varit. Kan laga det mesta, bygga datorer & allt vad det innebär.

Jag är en av de nördigaste människorna jag känner. Jag snöar alltid in på serier, spel eller filmer och lär mig allt om dem. Samlar på små POP!-figurer från olika spel & serier samt att jag faktiskt till och med har en tatuering från Lord of the Rings.

Jag är väldigt duktig på engelska och glömmer till och med bort svenska ord ibland. Det konstiga är att jag oftast tänker på engelska också, och det har jag gjort sedan jag var liten. (Hade till och med min egen talkshow i mitt huvud på engelska när jag var typ 11-12 år?)

11. När känner du dig som vackrast?

När jag har lagt ner tid på sminket och fixat håret, för det är ingenting som jag gör ofta alls.

12. Något du funderar mycket över?

Vad funderar jag inte över är nog frågan.. Skämt åsido. Men jag är verkligen en grubblare så ofta så gör jag en höna av en fjäder tyvärr. Det jag har funderat på mest de senaste veckorna har iallafall varit mina studier. Jag tvivlar på mig själv och tror att jag inte ska klara saker, trots att jag vet att jag definitivt är kapabel till att klara en mattekurs liksom. Dumt!

Accurate representation av mig en vanlig onsdag.

Gillar

Kommentarer