Inför midsommar

Hej på er godingar!

Just nu sitter jag och har en liten lunchrast på jobbet. Det är allt lite gråmulet idag och inte riktigt lika mycket folk som det brukar vara här i krokarna, men vad gör det egentligen. Jag hinner med lite administrativt arbete istället, så det är väl egentligen positivt! Sommarjobbar ni något? Jag är ju på samma arbetsplats över sommaren för tredje året i rad och trivs ju faktiskt som fisken i vattnet här. Jag studerar ju turismvetenskap nu, har precis avslutat mitt första år, och under sommaren så jobbar jag på en turistbyrå. Får liksom ännu mer arbetslivserfarenhet av turistbranschen och det är faktiskt otroligt användbart i utbildningen i och med att jag redan har med mig en del.

Annars händer det en hel massa grejer i livet just nu (oj vad dramatiskt det lät..). Jag jobbar och är hemma med grabbarna om vartannat, vi hittar på en massa bus hela dagarna och på helgerna så försöker jag och V umgås så mycket vi bara kan. Senast igår var vi faktiskt i Södermanland och hjälpte en markägare med skyddsjakt. Hade verkligen en supertrevlig eftermiddag/kväll. V är hemma nu i två veckor innan han åker iväg på jobb igen, så vi försöker ta vara på tiden. Lite tråkigt är det allt att vara gräsänka en vecka eller två i taget, men å andra sidan så uppskattar man varandra mer då när vi väl umgås!

Midsommar då? Vad händer för er? Vi har inte riktigt något planerat inför midsommarafton, men midsommardagen har vi desto mer på agendan. Det vankas lite firande utomhus såklart, så det ska bli väldigt trevligt. Vi kommer ta med oss husvagnen och bara ha det roligt, vilket är väldigt skönt! Har saknat att få umgås lite, även om det får bli utomhus för säkerhets skull. Hoppas bara att vädret håller sig i skinnet.

Ta hand om er så länge och ha en fantastisk midsommarhelg

Gillar

Kommentarer