Innehållsfattigt

Hej älsklingar

Det ekar tomt här känner jag tyvärr. Det har varit fullt upp verkligen senaste dagarna, och jag har varit fullkomligt tömd på energi sen i onsdags i princip. Idag är väl egentligen första dagen som jag överhuvudtaget har kunnat slappna av känns det som. Från torsdag till fredag så sov jag över 12 (!!!) timmar i sträck och det har väl inte hänt på flera månader tror jag. Kroppen var väl så otroligt trött efter alla grejer som jag har behövt göra under veckan, så både tröttheten och febern slog mig i ansiktet i torsdags kväll.

Idag har jag iallafall pallrat mig iväg för att äta med pappa och familjen, plus fira hans födelsedag en dag i förskott. Min syster sov även där så vi passade på att ge honom presenten idag. Vi hade beställt helt sjuuukt snygga knivar från Leif Mannerström, och det verkade verkligen som att pappa blev glad! Vet ju att han älskar att laga mat, och han använde ju knivarna när han fixade mat till oss idag. Så himla lyxigt att åka till pappa och få mat. Tror jag har nämnt det tidigare, men det spelar verkligen ingen roll till vem i familjen man åker till på middag så blir man alltid så sjukt mätt, för det är så himla gott, kan verkligen inte låta bli att äta alldeles för mycket. Inte konstigt att jag är såpass intresserad av matlagning när man har växt upp med föräldrar och släkt överlag som lagar gudagod mat.

Nu på kvällen har jag iallafall jobbat bort lite skoluppgifter, mest för att ha det gjort. Nu till veckan har jag mitt sista matteprov samt diskussion i psykologi, så ja har lite att göra. Därför är det faktiskt skönt att börja veckan med alla uppgifter fixade i god tid! Jag börjar bli riktigt trött här nu iallafall, så jag ska nog ta och krypa ner i sängen alldeles strax tror jag.

Ta hand om er & varandra, så ska jag se till att det inte ekar så tomt här igen. Puss

  • Vardag

Gillar

Kommentarer