Inte så bra

Hallojsan mina hjärtan

Jag hoppas verkligen att ni mår bra! Själv så är jag lite nere i "en grop" för tillfället, känner mig mest som en jävla skithög för det mesta. Jag vet ju förvisso att det går över, men det går verkligen ut över allting. Bloggen har hamnat lite på sned samt att jag typ har isolerat mig framför datorn de senaste dagarna. Förhoppningsvis så får jag börja jobba ordentligt den här veckan och få känna att jag bidrar med någonting, hoppas iallafall att det hjälper. Utöver att psyke inte riktigt är på topp så är inte heller kroppen det. Går och drar på en jäkla förkylning som kommer och går lite som den vill tydligen, vissa morgnar så vaknar jag med en täppt näsa & ont i halsen, och nästa dag så mår jag jättebra, irriterande är det!

Den här helgen har gått åt till att sitta framför datorn i princip, vi har inte gjort någonting och fy fan rent ut sagt vad jag älskar att sitta hemma, tyvärr lite för mycket tror jag. Lätt att bli introvert & isolerad då, så egentligen skulle jag behöva komma ut ibland, Glad att jag inte gav mig ut för att shoppa i fredags iallafall, för vad jag har fått höra så var det kaos (i.o.m black friday). Jag hade tänkt åka en sväng men hejdade mig typ i sista sekund för jag kom på att det antagligen skulle vara helt sjukt mycket folk ute. Slutade med att jag beställde några fler julklappar till bra pris, jag var i princip klar men det fattades några smågrejer så tog tag i det nu så det är 100% klart! Nu är jag dock fattig igen, så det blir snålt nu fram till december. Hinner ju iallafall få lite lön från nya jobbet i december, men det får bli snålt ändå. Jag skulle dock behöva gå och göra en ny synundersökning samt skaffa linser, för glasögonen jag har nu ser jag dåligt i, så jag antar att min syn har blivit sämre tyvärr, så sjukt konstigt att på typ ett och ett halvt år gå från perfekt syn till att se jättedåligt utan glasögon, men så är det antar jag.

Vet inte riktigt om jag ska försöka hålla mig vaken inatt heller, min dygnsrytm är så extremt skev och jag har så himla svårt att sova för tillfället. Det som är jobbigt är att imorgon ska vi rensa vårt förråd & vind, plus att de kommer med A's nya säng från Mio imorgon eftermiddag, så jag behöver verkligen hålla mig vaken, men vi får se. Resten av veckan har jag lagt in mig för tillgänglighet på jobbet, så hoppas att jag får ett par pass.

Ta hand om er och varandra så hörs vi av snart


Gillar

Kommentarer