It will not be long, love, till our wedding day

I samarbete med getpersonal.se

Sommaren är här mina vänner, och med sommaren så kommer sommarbröllop. Jag älskar sommarbröllop, eller, jag älskar bröllop överhuvudtaget, men det är någonting extra speciellt när de infaller över sommaren, iallafall om ni frågar mig!

Senast igår så pratade jag, min syster & mamma om bröllop och allt vad det innebär. Vi var på en utställning där det finns mängder med bröllopsklänningar, och självklart så kan jag inte låta bli att drömma mig bort. Jag tror att många tjejer har sin bröllopsdag planerad, eller iallafall en dröm om hur den ska vara. En dröm om klänningen, en dröm om stämningen & presenterna! Jag har aldrig riktigt varit en tjej som har haft mitt bröllop i tanke och dröm, men jag har verkligen börjat fundera på det mer & mer ju äldre jag blir, det kanske är någon slags mognadsprocess?

I vilket fall så vill jag jättegärna ta tillfället i akt att skriva lite om bröllopspresenter, det här inlägget är i samarbete med getpersonal.se och jag är jätteglad över att jag får göra detta! Jag är en riktig "sucker" för personliga presenter och har faktiskt gett bort graverade presenter tidigare, och de har varit så otroligt uppskattade. Jag tog mig faktiskt friheten att knåpa ihop ett litet collage med några blandade produkter som man kan få graverade, och tro mig när jag säger att det bara är ett otroligt litet smakprov på vad som finns. Möjligheterna begränsas bara med din fantasi.

Jag kan ju bara resonera från mitt eget perspektiv, men jag vet att jag skulle bli otroligt glad för en graverad bröllopspresent, för det blir inte bara ett fint minne, utan det blir en så otroligt kärleksfull gåva att få, och ge bort så klart! Bröllopet är ju en av ens största dagar i livet, det är iallafall så jag ser på det, och alltid har gjort. Den dagen jag väl bestämmer mig för att gifta mig, så ska jag vara 200% säker på att det är den människan jag vill leva med för resten av mitt liv. Tänk er själva att 60 år senare kunna plocka fram bröllopsfotografierna, presenterna och minnena. Att bara få sitta och titta tillbaka på vad som förhoppningsvis är en av de lyckligaste dagarna i ens liv, och dessutom tänka tillbaka på hur livet har blivit efter bröllopet. Jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker på det, för det är en dröm för mig, det är det verkligen.

Jag hoppas och vågar nog faktiskt drömma om att jag en dag också får mitt drömbröllop, och jag vet med säkerhet att jag kommer titta tillbaka på min bröllopsdag med glitter och tårar i ögonen. Jag hoppas att ni som är gifta, går i bröllopstankar eller bara väntar in den stora dagen känner likadant.

Ta hand om er, varandra & kärleken


Dessa fantastiska fotografier är tagna av min bästa vän i världen, Rebecka Skoglund! Hon fotograferar bröllop för jämnan, och är den ENDA tänkbara människan som någonsin kommer att föreviga mitt bröllop den dagen det är dags. Ni hittar henne på instagram & facebook

Gillar

Kommentarer