Jag är färdig med köket!

Hej mina hjärtan! 

Nu är jag äntligen färdig med köket, så har börjat ställa tillbaka lite saker men ser till att hålla avstånd mellan grejerna och väggen så att det verkligen får härda. Stod att man skulle vara lite extra försiktig med väggen de första 48 timmarna, så det är antagligen lika bra att vara det så att allt målande inte är förgäves! 

Annars har jag haft fullt upp idag, kom upp typ runt tio imorse och har varit igång sen dess. Gick upp och gjorde mig i ordning och  åkte till Rusta för att vi äntligen har bestämt oss för vilken färg på mattan vi ville ha, så nu har jag handlat hem den plus sängkläderna vi var sugna på till nya sängen. Efter det så åkte jag till Pekås för att storhandla i och med att lönen kom in på kontot inatt :) Brukar faktiskt storhandla en till två gånger per månad istället för att småhandla varje vecka, upplever att vi sparar på det och att kylskåpet håller sig välfyllt längre. Vet inte om det är så, eller om det är inbillning, men det är så vi gör här hemma iallafall! 

Imorgon ska dock jag och Anton iväg och shoppa ännu mer, för då ska vi till Jysk för att köpa nya täcken och kuddar. Vi har verkligen bytt ut allting inför att vi får hem nya sängen, och det är så himla skönt att veta att vi har nya lakan, påslakanset, överkast och allt vad det heter, så vi kände att det är lika bra att köpa helt nya fibertäcken och kuddar. Vägrar köpa duntäcken då jag tycker att det är obehagligt och inte rätt nånstans att sova med fågelfjädrar i sängen. 

Försöker plocka bort så mycket animaliska produkter jag kan ur mitt liv och försöker verkligen att minska vår köttkonsumtion här hemma. För mig är det förvisso inget problem då jag har varit vegetarian i flera år när jag var yngre p.g.a. att nitrit som finns i vissa köttprodukter triggar mina migränanfall. Sen tycker jag inte om kött speciellt mycket, så det är många gånger jag hoppar köttet helt och hållet. Min sambo däremot har svårt med grönsaker och har haft det sen han var liten, så det är en långsam process men vi försöker så gott vi kan. 

Nu ska jag nog sova tror jag, blev väldigt trött. Men ha en superfin natt och en bra  tisdag mina vänner. 

/ Yours truly. 

Gillar

Kommentarer