Jag är helt slut

Hej på er ♥️

Hoppas att ni har en fantastisk lördag so far! Själv så sitter jag här med ett glas vin och bara, andas? Första gången på säkert ett halvår som jag ens dricker något med alkohol i, men kände verkligen att idag var en bra dag för att bara sitta hemma och mysa.

Min dag började klockan 06:00 imorse när klockan ringde, hade nämligen omtenta idag klockan 08:15 i Örebro, vilket innebär att jag måste åka hemifrån runt sjutiden. Missade ett sketet poäng på tentan förra gången, så det var bara att snällt göra om, och jag ber till gud att det går bra den här gången, gillar verkligen inte att ha saker släpandes efter mig. Annars har det inte hänt mycket under dagen alls faktiskt, var förbi min pappa en sväng på förmiddagen när jag kommit hem, men sen har jag mest grejat här hemma. Var dock tvungen att vila en stund vid lunch, jag var så sjukt trött. Kunde inte sova i natt så det slutade med att jag låg vaken till runt två inatt, och gick upp vid sex, så ja ni hör ju.

Kvällen blir helt klart lugn om man säger så. Sitter just nu bara och lyssnar på musik och typ andas ut? Igår lämnade jag in min hemtenta och idag gjorde jag salstenta. Tror inte ens att jag behöver förklara hur trött i skallen jag är. Helt ofunktionell till någonting just nu känns det som, lyckas nog klämma ur mig det här blogginlägget på sin höjd tror jag, haha!

Det är mycket i huvudet just nu kan man säga. Minst sagt. Imorgon ska jag verkligen försöka att inte göra någonting, bara greja här hemma och sitta vid datorn hela dagen typ, men vi får väl se hur det går, brukar sluta med att jag ruttnar bort av tristess och åker iväg för att hälsa på någon eller så, men vi får se.

Ta hand om er och varandra och ha en helt underbar lördag så ses vi snart ♥️

Sen borde ni lyssna på den här låten. Summerar typ mitt känsloliv just nu. Ugh.

Gillar

Kommentarer