Jag är inte bitter..

Alltså ärligt, jag är sällan en grinig och bitter människa, men ibland så är det så jäkla skönt att bara få lyfta på locket och spy ur sig lite, så därför kör vi en riktig bitterlista med saker som jag absolut inte tycker om. Det här var faktiskt riktigt roligt att fylla i så vi kör!

Tre saker jag hatar: Djurplågare, pedofiler och våldtäksmän. Alltså, behöver jag ens förklara mer?

Det tråkigaste i mitt liv just nu: Att mina kläder sitter som skit. Blir lika irriterad varje gång jag ska bestämma vad jag ska ha på mig. Sånt i-landsproblem men jag blir verkligen sur. Rekommenderar inte att hålla på och pendla upp och ner i vikt för det är varken hälsosamt eller kul. Nä, undvik det.

En låt som får mig på dåligt humör: Stupid Hoe med Nicki Minaj. Usch, can't stand it. Går fetbort.

Den äckligaste maträtten: Fiskbullar, pulvermos, fisk överlag. No offense till er som tycker att det är gott! Men, personligen så kan jag inte för mitt liv äta det, det går inte.

Det här stör jag mig på: Extrem snålhet. Alltså det här med att det ska swishas på kronan, eller när någon bjuder hem en på mat och sen ska man betala hälften?? Blir man BJUDEN på mat så är det väl inte något man själv ska betala för om man inte kommit överens om det sen innan? Nu har det tack och lov aldrig hänt mig men ni fattar vad jag menar..

Så här ser en dålig morgon ut: Stressig. Jag hatar stress och det värsta jag vet är att komma sent. Jag är hellre en halvtimme tidig än tio minuter sen, så det är skitjobbigt. Då blir jag grinig och skäms. Usch.

När jag är arg, blir jag så här: Jääättearg, sen gråter jag oftast. Blir liksom så mycket ilska som kokar så det bara rinner över till slut. När jag var yngre så var jag betydligare argare och då grät jag inte lika ofta, då var det tyvärr en garderobsdörr som fick ta smällen. Vilket i och för sig bara hände en gång, men då var jag riktigt arg.

En sak i bloggvärlden som är irriterande: Att allt ska vara så himla perfekt hela jäkla tiden. Fan, kom ner på jorden och våga visa att saker suger ibland och att livet inte är så jävla vackert hela tiden. Nu svär jag en massa här också men det här gör mig verkligen trött på blogg/influencervärlden. Kom ner på jorden, det är det enda jag har att säga.

Övrig galla jag vill spy ut: Det här med utlandsresor under pandemin? Liksom, skärp er. Samma sak med det här problematiska uttalandet om influencers och semester. Ni vet säkert vad jag menar. Våra kämpar inom vården? Hallå, är det några som förtjänar semester och högre lön framför allt så är det ju alla som jobbar inom vården. Jag fattar att man som influencer inte jobbar 7-16, och jag förstår också att man behöver ett break ibland, men snälla, att boka en utlandsresa när hela jävla världen är drabbad av en pandemi är väl ändå jäkligt oansvarigt? Ugh.

Gillar

Kommentarer