Jag är så tråkig

Helt ärligt, mitt liv är så tråkigt nu så jag kan spy

Det roligaste som händer om dagarna är väl i princip när jag får åka ut för att handla mat liksom, då kanske ni förstår hur sysselsatt jag är om dagarna. Eller, alltså, ja egentligen så är jag ju det, för den här veckan har jag inte gjort annat än att plugga. Imorgon har jag mitt "sista" prov om man bortser från det nationella vi ska skriva också, så jag har suttit med näsan i matteboken flera timmar om dagen, flera dagar i sträck bara för att se till så att jag förstår så mycket som möjligt. Dock så känner jag verkligen att det här tempot och jag inte riktigt är kompisar, och att ta sig an en utökad mattekurs på 10 veckor kanske var lite väl kaxigt, men jag har klarat mig "bra" hittills, så jag hoppas att jag fixar det sista nu också.

Det är också därför bloggen ligger lite på is, eller vad jag ska säga. Jag vill verkligen blogga, men jag har ingenting att skriva om i och med att jag inte gör någonting om dagarna. Jag menar, hur roligt är det att konstant läsa om hur jävla pisstråkigt jag tycker att det är att plugga matte? Nä inte så roligt.

Dock så har jag helgerna fullbokade här framöver, så det kommer att bli lite roligare inlägg, det lovar jag! Till exempel nästa helg så ska jag fotografera ett dop, och helgen efter det så ska jag sjunga på ett. Nu till helgen ska vi inte göra något särskilt så sett, imorgon är det provskrivning och på lördag ska åka hem till mamma & låna hennes piano för att öva låtarna lite. Söndag tror jag att vi var ivägbjudna på mat, men det är typ så mycket planerat.

Nu ska jag i vilket fall hoppa i säng & ladda för imorgon. Ta hand om er så lovar jag att jag blir lite roligare snart

Gillar

Kommentarer