Jag har fått jobb!!

Hej på er! ♥ Hoppas att allting är på topp, för det är det verkligen hos mig!

Började dagen med ett väldigt roligt telefonsamtal (för er som inte känner mig så hatar jag att prata i telefon) för omväxlings skull. Det var faktiskt från jobbet jag hade sökt, och de var superintresserade så på tisdag ska jag på möte & skriva papprena förutsatt att jag tycker att det verkar intressant, vilket jag gör (hallå?) annars hade jag ju inte sökt jobbet från början.

Det är en springvikariat inom kommunen på olika skolor, men det kommer att passa perfekt att välja hur och när jag vill jobba i och med att jag från och med januari börjar studera på komvux och förhoppningsvis till hösten nästa år kommer in på universitet. Känns perfekt att kunna kombinera jobb & studier faktiskt, för risken finns att jag blir så jäklans uttråkad av att bara plugga, och då kan det bli skönt att bryta av med lite jobb. Jag hoppas bara att det lever upp till vad jag "förväntar" mig, jag har verkligen en bild av läraryrket och allt runt omkring, men det är nog glorifierat till en viss del, men ändå så tror jag att jag inte är menad till att göra något annat.

Veterinär kanske, men jag tror inte att jag skulle klara av att inte kunna klara av att rädda ett djur eller behöva ta beslut om avlivning. Tror faktiskt att mitt psyke skulle gå sönder totalt då, för tyvärr så är jag lite för mycket av en känslomänniska, så tror nog att typ läraryrket/specialpedagog är någonting mer för mig. Jag hoppas det iallafall.

Tänkte bara berätta den glada nyheten, nu ska jag och Anton laga lite mat & sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Det stormar och är svinkallt ute så jag har ju ingen större lust att gå ut mer än vad jag behöver. Jag kanske skulle visa upp mina senaste fynd & jackan jag köpte som jag har sagt i en veckas tid att jag ska visa typ...

Ta hand om er, så hörs vi snart igen ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer