Jag har ont..

Hej på er!

Hur mår ni? Själv så är jag mörbultad, milt sagt. Jag opererades igår, tror att jag har nämnt något om det tidigare att jag bara gick och väntade på att få det gjort, och nu är det ju faktiskt gjort.

Det blev en jäkla process, och det tog typ 1,5 timme längre än vad det skulle, så låg i stolen i nästan tre timmar och det var ju minst sagt sisådär om jag får säga det själv. Min visdomstand i vänstra underkäken satt fruktansvärt dåligt till, och det blev extremt mycket borrande, bändande och ryckande för att få ut den. De var nere och slet i mitt käkben en vända tror jag, och det känns idag kan jag lova. Ser ut ungefär som att jag har en bandyboll i kinden, och jag är så fruktansvärt öm. Är sydd med fem stygn i munnen tror jag, och ja, det känns. Vill egentligen vara där och pilla och greja konstant men har inte rört någonting, varken med tungan eller fingrarna. Det ska få läka i fred så att det går så fort som möjligt!

Det som är jobbigast är att jag kan verkligen inte äta mat. Jag får knappt in en tesked i munnen, och försöka tugga saker är bara att glömma. Har kunnat få i mig soppa och fil under dagen igår, men lyckades få i mig mosad potatis med massa grädde sent igår kväll, jag var så jäkla hungrig. Är såååå sugen på sallad med massa fetaost, paprika, tomater etc, men jag får inte äta saker som kan fastna i såret, inte på ett par dagar i alla fall och det kan jag ju förstå.

Blir en hel del vila emellanåt måste jag erkänna. Energin är verkligen inte på topp och jag vill helst bara ligga i sängen och spela mobilspel, men det funkar tyvärr inte riktigt när jag är själv med hundarna.

Fy fan för tänder säger jag bara. Värsta är ju att nu ska jag vänta någon månad och sen operera ut den på andra sidan. Blä.


Vi hade hur som haver två fantastiska dagar när V var hemma i helgen. Nu är det förhoppningsvis bara idag och imorgon kvar, sen är han hemma ett tag (hoppas jag iallafall) Skönt.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lisaberg
lisaberg,

Usch va jobbigt för dig, hoppas det blir bättre snart!❤️

nouw.com/lisaberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad skönt att du fick det gjort efter en väntan! Usch förstår att det måste vara tufft såhär efteråt när det gör ont och man inte kan äta riktigt. Håller tummarna att det läker snabbt så du snart är på fötterna igen. Massa kärlek till dig 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr