JAG KOM IN!!

Alltså hej på er!! ♥️

Mitt liv tog en "turn" för det bättre häromdagen. Den 12/7 släpptes antagningsbeskeden till Sveriges universitet, och vet ni vad? Jag kom in! På mitt förstahandsval! Så till hösten så börjar jag studera Medier, kommunikation & PR på Örebros universitet. Jag kommer att läsa i tre år, och således 180 högskolepoäng.

Jag hade verkligen inte förväntat mig att komma in, och framför allt inte i Örebro då det dels var så många sökande, plus att jag inte riktigt hade bra meritpoäng från mina gymnasiebetyg. Dock så hade jag desto bättre resultat på högskoleprovet så det var nog det som räddade mig den här gången.

Anledningen till att jag har varit så frånvarande är just därför. Först fick jag typ en chock och blev helt lyrisk, men sen så kom vad ska vi kalla det, oron (?) och stressen över hur mycket det är att fixa. Vilket det egentligen inte är så sett, men det blir lite överväldigande ändå på sätt och vis. Jag behöver ju varken fixa boende eller flytta, så det de senaste dagarna har gått åt till har egentligen varit att titta över scheman, fixa kurslitteratur och lite så. En dator har jag också köpt mig. Blev faktiskt en Macbook då jag hade det i skolan på gymnasiet, och föredrar dom när det kommer till pluggande & så. Har ju min stationära dator för spel och tyngre redigering, men laptopen är alldeles utmärkt att ha med till skolan och typ blogga ifrån. Synd att de är så sjukt dyra bara. Liksom nästan tio tusen för en liten dator. Sinnessjukt.

Annars så hänger jag mest i pappas stuga om dagarna. Vi har cirka 30 grader varmt här var och varannan dag, så det går verkligen inte att sitta inne i lägenheten. Enda rummet som faktiskt är svalt är sovrummet, och tur är väl det.

Nej, nu ska jag vänta på att min mamma & syster kommer hit, och sen ska jag, A & min syster bege oss ut mot pappa och stugan. Ta hand om er i värmen så hörs vi imorgon ♥️

Gillar

Kommentarer

lisarebecca
lisarebecca,
Gud vad härligt grattis!! Jag pluggar också media och kommunikation fast på Lunds Universitet. Här har den tyvärr ingen program så har sökt in på ett program som heter Digitala kulturer istället. Kram!!
nouw.com/lisarebecca
juliaes
juliaes,
Va roligt! Tack snälla!! ❤
nouw.com/juliaes
liinneajlyttinen
liinneajlyttinen,
Vad kul, grattis! 😊 Vad kul att läsa kommunikation, medier och PR, jag själv läste Samhäll-media/kommunikation/information på gymnasiet och det var ett roligt program (även fast detta du ska gå säkerligen är mer ingående då det är högskola hehe). LYcka till och försök att njuta mer än stressa. <3
nouw.com/liinneajlyttinen
juliaes
juliaes,
Ja är verkligen intresserad av sånt så hoppas verkligen att det blir lika roligt som jag vill att det ska vara. Tack snälla för peppande ord ❤
nouw.com/juliaes
GunnarsonSofie
GunnarsonSofie,
juliaes
juliaes,
Lillymihlte
Lillymihlte,
Stort grattis finaste, det var du så värd!! <3
nouw.com/lillymihlte
juliaes
juliaes,
Tack så jättemycket!! ❤❤
nouw.com/juliaes