Jag mår så bra!

Hej på er hjärtisar ♥️

Jag hoppas att ni mår lika bra som jag gör just nu. Jag njuter av värmen, tanken av att jag kommer ha full sysselsättning och en okej ekonomi till hösten. Det är en sån stor skillnad jämfört med hur det har varit, så ingen är gladare än mig.

Just nu så sitter jag har med ansiktsmask (Mask of Magnaminty från Lush, min all-time favourite!) och bara tar det lugnt en stund. Igår var jag ute på äventyr med min kära partner in crime och kom hem väldigt sent, och idag ska jag ut & kika på när min sambos lillebror flyger modellflygplan, som han ska vara jäkligt vass på! Ska bli spännande att se, tänkte även plocka med mig kameran ut för det kan nog bli några coola bilder.

Annars händer det inte så jättemycket, livet flyter på som vanligt, men jag måste säga att jag har haft lite mer flyt än vanligt de senaste dagarna. Jag har vunnit lite pengar, saker går bra & jag mår bra! Man ska verkligen inte klaga. Det kunde ju trots allt ha varit mycket mycket värre. Jag har liksom tak över huvudet och mat på bordet varje dag, och det är ju egentligen det väsentliga. Pengar till exempel, de kommer och går och jag vet mycket väl, iallafall för min egen del att mer pengar i fickan gör mig inte mer lycklig, det gör det faktiskt inte. Finns så mycket annat att vara tacksam för!

Nu ska jag hoppa in i en dusch, och sen ska jag plocka ur tvätten ur torktumlaren. Vi får se vad resten av dagen bjuder på, men ta hand om er & varandra och njut av sommaren, puss ♥️

Titta sicken gullig fåris jag åkte förbi häromdagen! Var faktiskt tvungen att stanna och fotografera den litegranna

Gillar

Kommentarer