Jag smälter

Hej på er älsklingar!

Hur mår ni i värmen? Själv så hatälskar jag det verkligen, ena sidan av mig skriker inombords för att det är för varmt, och den andra sidan vill bara ligga och plaska i sjön så mycket det går och njuta av att det faktiskt är sommar. För varmt är det, otroligt varmt.

Igår hade vi 30° här i Degerfors, så det slutade med att jag & T åkte upp till stugan efter jag hade slutat jobbet, för det var ärligt talat outhärdligt hemma i lägenheten. Fick dra ner alla persienner och ha takfläkten igång i vardagsrummet för att ens kunna vara där inne. Lider lite med katterna att de måste vara inomhus i värmen, men de vet ju egentligen ingenting annat. Dock så kan jag verkligen rekommendera kyldynor till alla små pälsklingar som tycker att det är jobbigt med värmen. Min ena katt sover väldigt ofta på sin kyldyna på sommaren, medans den andra inte verkar speciellt brydd alls. Dock så är mitt sovrum väldigt svalt, och katterna har stora klätterträd med sovplatser i varje rum, så de kan välja själva vart de vill vara, så det är ju bra. En sak som jag ytterligare verkligen kan rekommendera är vattenfontäner till katterna, det är nog det bästa köpet jag har gjort när det gäller djuren. Jag har en ganska stor modell, tror att det går i cirkus 4 liter vatten i den jag har, och det håller sig alltid kallt & fräscht. Upplever att katterna dricker bättre sen jag köpte den, plus att jag inte behöver tänka på att byta vatten varje dag. Gör bara rent filtret en gång i veckan, och diskar ur hela fontänen varannan vecka ungefär. Tips från mig!

Även idag väntar stugan efter jobbet, jag jobbar inte helg, har ingenting planerat & ska verkligen bara njuta. Det är så skönt att veta att jag gör vad jag vill, när jag vill egentligen. Frågar ni mig så är det bästa att inte göra någonting, iallafall när det är så varmt. Jag vill bara sola & bada hela helgen egentligen (glöm inte solkrämen!!) och då är det så himla lyxigt att ha stugan att åka till. Älskar det.

Nu ska jag iallafall jobba vidare, och sen vet ni ju vad som väntar. Ta hand om er & varandra i värmen så hörs vi snart ♥

Högra bilden är inte från igår iallafall!! Hade inte stickad tröja & jacka på mig, det kan jag lova.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer