Jag vill inte ha fleecetröja i augusti

Hej på er gullungar!

Hur mår ni? Med mig är det bra, men kallt! Usch. Egentligen så är det typ 15 grader ute, men jag är så jäkla frusen av mig, så sitter här på kontoret invirad i en fleecetröja. Känns ju lite sisådär i augusti måste jag säga. Brr.

Idag gör jag min tredje sista dag på jobbet, bara helgen kvar och sen är jag ledig. Känns helkonstigt att hela sommaren redan har gått. Kan inte förstå det. Som jag skrev i något inlägg tidigare så var det ju verkligen maj-juni nyss. Vad hände? Jag vet inte.

Från och med idag så är jag gräsänka, i minst två veckor. Jag vet faktiskt inte riktigt vad sjutton jag ska fylla dagarna med, men det återstår att se. Finns i och för sig massa saker att rensa och greja med, så ja, jag lär nog kunna hålla mig sysselsatt. Det är jag, hundarna och katterna i vårt stora hus. Kan bli ett par spännande veckor minst sagt.

Nått jag verkligen måste ta tag i dock, det är att införskaffa kurslitteratur inför hösten, men fy satan vad dyrt det är. Är faktiskt inte jättesugen på att lägga ut typ 5000 kronor på böcker, men vad gör man. Har kommit undan billigt tidigare år, men känner faktiskt att inför den här terminen så behöver jag ordentligt med böcker. Läser en kurs om 15 poäng det första jag gör, och det kräver faktiskt en hel del av mig, så böcker kommer att underlätta.

Vad har ni för planer inför hösten. Ska ni studera, jobba? Tell meh!


Gillar

Kommentarer