Jag tänker ha en bloppis!

Hej mina godingar!

Inget jobb idag heller för mig vad det verkar som. Vaknade klockan halv sju när Anton kom hem från jobbet och har varit som en hök på telefonen sen dess, men inte ett ljud ifrån den dessvärre. Så jag fick en idé.

Jag är en sån där person som har en tendens att köpa nya grejer och sen så hamnar de "gamla" i en låda i källaren eller någon annanstans där det inte tar någon plats. Detta leder till att jag förmodligen har grejer för flera tusen som bara tar onödig plats. Så vet ni vad jag har gjort? Jag har gjort ett traderakonto! Dessutom så tänkte jag ha en bloppis här direkt på bloggen, för jag skulle tippa på att ni inte är jättemånga som är intresserade av moderkort, processorer & tangentbord (men oj så fel jag kan ha!) så sådana saker kommer att hamna på tradera medans kläder & skor kommer finnas här och på min personliga facebook.

Det som jag såg däremot & har haft kontakt med traderas support om, är att det fanns ett registrerat konto på min personliga mail och med nästan samma användarnamn, men inte under mitt personnummer. De har avaktiverat det kontot så jag har bara ett traderakonto, och det heter juliaes. (PUNKTEN ÄR VIKTIG och jag blev medlem 2017-12-12!) Dock så finns det andra kontot som bara heter juliaes kvar när man söker efter säljare trots att det är avaktiverat, och det är alltså inte jag!

Vad tror ni om den här idén? Är det helt åt helskotta tokigt eller? Tanken är ju att jag ska kunna göra plats i förråden & garderoberna hemma, samt tjäna in lite extraslantar till min nya kamera, som jag förövrigt bestämt mig för vilken det blir, och det blir en Nikon D5300! Om ni är intresserade, håll lite utkik under dagen för jag kommer åtminstone att lägga upp ett stort inlägg senare idag med bara en massa kläder och skor! (Jag har skomani.)

Ta hand om er och ha en fantastisk tisdag så länge!

Länk till min profil på tradera!

Gillar

Kommentarer