Jobb och fikapaus

Halloj på er!

Hoppas att ni mår fint! Själv så sitter jag på jobbet och dricker en kopp kaffe och njuter av ett wienerbröd. Alltså cafét som finns på min arbetsplats har så otroligt gott fikabröd och smörgåsar, jag måste verkligen skryta lite om det. Jag jobbar just nu på turistbyrån som är belägen på Kulturcentrum Berget i Degerfors, och det här är faktiskt en av de vackraste platserna jag vet. Inte nog med att det är så otroligt bevarat från tiden det var arbetarbostäder här till de som arbetade på järnverket förr, men det är en sån otrolig stämning bara. Fåglarna kvittrar utanför fönstret och det är bara fridfullt. Rekommenderar verkligen ett besök hit om ni är i krokarna.

Annars så rullar det på i vanlig ordning, jag grejar en jäkla massa hemma om dagarna och får verkligen nya idéer hela tiden. Jag möblerar om och fixar och donar mest hela tiden. Igår klippte jag gräsmattan på baksidan där hundarna har sin rastgård, klippte ner några blommor som blommat över, snyggade till på farstubron samt planterade om en jäkla massa tomatplantor som växer så det knakar. Det har gått lite överstyr med mina planteringar hemma, men mer om det någon annan dag tänkte jag.

Man skulle kunna säga att jag mer eller mindre dessutom räknar ner dagarna tills V kommer hem igen. Saknar honom så mycket när han ligger ute på jobb. Den här helgen blir mer eller mindre hem och vända då han kommer hem sent på fredag kväll och sen ska tillbaka till Skåne på söndag, men det blir i alla fall två dagar ihop.

Ta hand om er sålänge så hörs vi snart!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Haha alltså kan verkligen känna igen mig i att det gått lite överstyr med planteringarna! man tänkte att man skulle ha någon växt men det blev fler och fler. Hela balkongen är nsart full! Ser fram emot att få läsa mer om dina plantor fina du! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,
Haha ja men ellerhur! Jag hade bara tänkt att sätta några tomater och kanske ett par sockerärtor, men det har totalt spårat 😅 Men å andra sidan så är det så härligt, och fint! Åh va roligt, nu blev jag peppad på att skriva 😍❤️
nouw.com/juliaes